Dolar 32,4925
Euro 34,5984
Altın 2.477,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Felçli Kaldığını İddia Eden Hasta Şikayette Bulundu

Bel ağrısı şikayetiyle hastaneye giden vatandaş, kendisine yapılan iğne sonrasında felç kaldığını iddia etti. Vatandaş Cumhurbaşkanlığına şikayette bulunduğunu açıkladı.

Felçli Kaldığını İddia Eden Hasta Şikayette Bulundu
27 Aralık 2018 10:11

Sinop’ta bel ağrısı şikayetiyle Atatürk Devlet Hastanesine giden ve kendisine yapılan iğne sonrasında felç kaldığını iddia eden vatandaş şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre Sinop’ta esnaflık yapan Burhan Altunel, 3 Ekim 2018 tarihinde sabah saat 06.50 sıralarında “bel ağrısı” şikayetiyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuruda bulundu. İddiaya göre, Altunel’i tedavi eden görevli doktor, ağrı kesici için iğne vurulmasını istedi. Hemşire tarafından iğnesi yapılan Burhan Altunel iğne sonrası sedyeden inerken sol ayağını kullanamadığını fark etti.

“Siyatik sinir kesilmesi, siyatik yaralanma sonucuna varıldı”

Yaşadığı olayı anlatan Burhan Altunel, “Belimde bir ağrı oluşması nedeniyle 3 Ekim’de Sinop Atatürk Devlet Hastanesine müracaat ettim. İğne yaptılar. Orada sedyeden kalkamadım. Ayağımın tamamını ağrı sarmıştı. Sonra yumuşatıcı bir krem verip ‘2 saate bir şeyin kalmaz’ deyip gönderdiler. Akabinde 2 gün sonra tekrar gittiğimde ağrılarımın olduğunu söyledim. Ağrılarım var yardımcı olun dedim. Başhekimliğe gittim. O da beni hasta hakları birimine yönlendirdi. Oradan çıktım sonra bir doktora müracaat ettim. Doktor da ‘sana olan olmuş sana ben vitamin hapı vereyim’ dedi o da öyle gönderdi. Daha sonra Samsun’da özel bir hastaneye müracaat ettim. Orada emarım çekildi. EGM’lerime bakıldı. Siyatik sinir kesilmesi, siyatik yaralanma sonucuna varıldı. Sonra, Sinop’tan sonuç alamadığım için, CİMER’e yazı yazmak zorunda kaldım. CİMER’den de bana cevap olarak, kendi ihmallerinin olmadığını beyan ettiler. Oysa Samsun ve Sinop’taki doktorların söylediği 6 ay ayağa kalkamayacağımı ve bu yaralanmadan eser kalabileceğimi beyan ettiler. Sonuç bu. Ben iş adamıyım. Yaklaşık 100 milyara yakın zararım var. İçim kan ağlıyor. 10 kilogram zayıfladım. Ayağımda 4 santimetre incelme var” dedi.

Hastane yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.