Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Esra GELİŞLİ İkinci Başkanlık Ünvanını da Aldı

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde HAK- İŞ Sendikası İl Başkanı olarak görev yapan  Esra Gelişli Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanlığına da atandı.

Esra GELİŞLİ İkinci Başkanlık Ünvanını da Aldı
Hayrettin Kaya
8 Ocak 2021 15:01

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde HAK- İŞ Sendikası İl Başkanı olarak görev yapan  Esra Gelişli Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanlığına da atandı.

Aslan Özdemir

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde HAK İŞ Sendikası İl Başkanlğı görevini sürdürürken, Öz Sağlık-İş Sendikası Sinop İl Başkanlığına da atanan Esra Gelişli “ Yükün doğruluk ve dürüstlük ise, gücün düşebilir ama başın asla düşmez…” dedi.

Başkan Gelişli “Öz Sağlık-İş Sendikası Sinop İl Başkanlığına atanmam konusunda ve saha da ki tüm çalışmalarımızda etkin destek olan Hak-iş Genel Başkanı Mahmut ARSLAN bey ve yönetim kuruluna, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert Bey ve yönetim kuruluna, Sinop’ta bizi yalnız bırakmayan, işyeri sendika temsilcilerimize, üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Hak-İş Konfederasyonu Sinop İl Başkanı olarak, Sinop’ta örgütlü bulunan Hak-İş’e bağlı diğer sendikalarımızın başkan, yönetici ve temsilcilerimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte el ele, gönül gönüle, tüm mesaimizi emekten ve adaletten yana kullanacağımızı belirtir, çalışma hayatına hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ederim.” dedi. Haber: Türkan KARABAŞ

Esra GELİŞLİ İkinci Başkanlık Ünvanını da Aldı Esra GELİŞLİ İkinci Başkanlık Ünvanını da Aldı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.