Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Duygu Aydın’a Uygun İlik Bulundu

Yaklaşık 1.5 yıldır ilik kanseri tedavisi gören 22 yaşındaki Ayancıklı Duygu AYDIN’a uygun ilik bulundu.

Duygu Aydın’a Uygun İlik Bulundu
8 Ağustos 2018 16:21

Yaklaşık 1.5 yıldır ilik kanseri tedavisi gören 22 yaşındaki Ayancıklı Duygu AYDIN’a uygun ilik bulundu.

1.5 Yıldır Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören  Duygu AYDIN’a beklenen müjde geldi.

30 Milyon Türkiye’de  20 Milyon ise Yurtdışı toplamda 50  Milyon tarama sonucunda Almanya da yaşayan Alman bir vatandaşın iliği uyduğu öğrenildi.

EŞİNE KANSER TEŞHİSİ KONULMUŞTU

22 yaşındaki Duygu Aydın’la 33 yaşındaki Mustafa Aydın 3  yıl önce Bafra’da evlendiler. Mutlu giden evliliklerinin bir meyvesi olan bir çocuğu dünyaya geldi. Çocukları 10 aylıkken tekrar bir dış gebelik şüphesiyle Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevki sonucu Duygu Aydın’a ilik kanseri teşhisi konarak mutlulukları birden bire kabusa döndü. Mustafa Aydın pazarcılık yaparak geçinirken, eşinin 19 Mayıs Üniversitesi’nde tedaviye başlamasıyla işlerine de bakamaz oldu. 1 yaşında oğluyla birlikte eşinin tedavi sürecinde hep yanında oldu. Bu tedavi 1.5 yıl sürdü. 1.5 yıl sonra müjdeli haber geldi. İlik Bekleyen Aydın Ailesi’ne Almanya’dan hayırsever bir vatandaşın ilik vermek istediği ve verecek olduğu iliğinde uyum sağlaması sonucu 7 Eylül 2018 tarihinde Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde ameliyatla ilik nakli yapılacak.

 

Duygu AYDIN; Uygun ilik bulunduktan sonra çok mutlu oldum heleki verici ilik vermeyi kabul ettiğinde bütün dünya benim oldu. Eşime ve oğluma sarılıp mutluluktan ağladım. Ben annesiz büyüdüğüm için oğlumun da annesiz büyümesini  istemiyorum. Yaşamak istiyorum. Umudumu hiçbir zaman yitirmedim. Devletimizden, durumu iyi olanlardan, hayırseverlerden ve işadamlarından yardım istiyoruz. Doktorlarımızın, “temiz hava, ormanlık alan, bol oksijenli bir yerde yaşamalısın” demeleri üzerine Memleketim olan Ayancık’a taşındık. Şuan Ayancık’ta oturuyoruz. Eşimizin dostlarımızın yardımlarıyla bu zamana kadar geldik. Bundan sonraki süreç bizim için çok ama çok önemli. Asıl şimdi bize destek lazım. Hem maddi hem manevi.. azda olsa yardımlarınızı bekliyoruz.

Duygu Aydın’ın eşi Mustafa Aydın “Eşime uygun ilik bulunduğunda tüm dünyalar bizim oldu. Şimdi gün sayıyoruz.  Ankara’da yapılacak olan ilik nakli sonrası 7-8 ay tedavi sürecimiz olacak. Rabbimden Umudumuzu Hiç Kesmedik. Bütün zorluklara rağmen pes etmedik. Allah’ım eşimi 2 yaşındaki oğlumla bizlere bağışlasın. 17 Aydır Hastanelerdeyiz varımız yoğumuz bitti. Şimdi ise uygun nakil bulundu ve Ankaraya gitmeye bile paramız kalmadı. Orda ev tutmamız gerekiyor İlk iki ayımız hastanede geçecek. Sonraki süreçte ise Hastaneye yakın bir ev bulmamız gerekiyor ki tedavimizi aksatmayalım. Şimdiye kadar destek çıkan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ama şuan ki sürecimiz daha zorlu. Yardımsever insanlardan yardımlarınızı bekliyoruz. Haber: Türkan KARABAŞ

İletişim:

Mustafa AYDIN; 0543 912 61 93

Duygu AYDIN; 0537 011 43 97

Duygu Aydın’a Uygun İlik Bulundu Duygu Aydın’a Uygun İlik Bulundu Duygu Aydın’a Uygun İlik Bulundu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.