Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Dikmen’de Derneklere Kadın Eli Değecek

Dikmen’de GÜZELCECAY Dernek başkanlığına Aday olan Remzi Zurnacı’nın çekilmesi üzerine bölgenin sevilen simalarından Zehra Acar Güzelceder dernek başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Dikmen’de Derneklere Kadın Eli Değecek
Hayrettin Kaya
22 Ekim 2016 13:33

Dikmen’de  GÜZELCECAY Dernek başkanlığına Aday olan Remzi Zurnacı’nın çekilmesi üzerine bölgenin sevilen simalarından Zehra Acar Güzelceder dernek başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Aslan Özdemir

“Değerli yol arkadaşlarım… Kuruluşundan bu yana Güzelceder’mize yapılacak yenilikler üzerine hizmet veren derneğimizin yaklaşık olarak iki senedir kadın kolları başkanlığını yürütmekteyim. Bu süre zarfında derneğimize yaptığı işlerde elimden geldiğince maddi ve manevi her türlü desteği vermeye çalıştım. Sizlerle birlikte fikir birliği yapmaktan kaçınmadım. Eleştiri almaktan hiçbir zaman korkmadım. Hep şuna inandım: birlikte hareket etmek yapılacak en güzel işlerin temelidir. Bu nedenle ben başkanlığını yürüttüğüm kadın kollarında da hiçbir zaman sadece ‘benim’ demedim. Dernek olarak her bir kolumuzla iyi işlere imza atmanın peşinde olduk. Eksiklerimiz olmadı mı? Elbette oldu. Fakat bunları göz ardı da etmedik. Kendi adıma inanıyorum ki biz aynı zamanda Güzelceçay’ın çocukları olarak birbirimizin eksiklerini tamamlamak, açıklarını kapatmak için de bir arada olduk. Uzun zamandır kadın kolları başkanlığı görevimi başka bir arkadaşıma devretmeyi ve farklı planlarımı hayata geçirme düşüncesi içerisindeydim.

Güzelceder ile aramdaki bağları koparmadan yoluma 6 Kasım’da gerçekleşecek olan, Olağan Genel Kurul’da başkan adayı olduğumu açıklayarak yürüme kararı aldım. Her değişiklik yeni bir başlangıcın ve farklı işlere imza atmanın kapılarını açar. Ben derneğimize artık gerçek anlamda bir kadın elinin değmesi taraftarıyım. Yeni bir kan değişikliği ile Güzelceder için planladığımız fakat bazı nedenlerden dolayı geciken işlerin yanı sıra siz sevgili hemşerilerimin ve kardeşlerimin fikirleriyle ortaya çıkacak işlere de imzamızı birlikte atalım diye bu yola baş koydum. Bu, zor olacağı kadar keyif vereceğine de inandığım yolculuğuma başlama kararı alırken beni destekleyen, yalnız bırakmayan teşekkür etmem gereken birçok isim var. Kendisi de benim gibi aday olan fakat son anda görev değişikliği nedeniyle derneğimize çok fazla zaman ayıramayacağını ifade ederek adaylıktan çekilen Sayın Remzi Zurnacı’ya ilk teşekkürümü etmek istiyorum. Sonrasında ise, cümlemin başında belirttiğim gibi, bu sürece girme kararı alırken yanımda olan ve bana ‘sana güveniyoruz’ diyerek kendimi 6 Kasım’a hazırlamamı sağlayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

Gerçekleşecek Olağan Genel Kurul’da şayet sizlerin oyları ile seçilirsem derneğimizin ilk kadın başkanı unvanını almaktan onur ve gurur duyacağım. Benimle birlikte bu heyecanı yaşayan diğer başkan adayı arkadaşım Mustafa Pamuk’a da seçim sürecinde başarılar diliyorum. Her şey bizim için, her şey Güzelceder için… Sevgiyle kalın!

Zehra ACAR kimdir?

17 Temmuz 1973 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde dünyaya geldi. 14 yıldır bir şirkette genel müdürlük görevini yürüten Acar iki çocuk annesidir. Halen daha 2014 yılında kurulan GüzelceDer Derneği’nin Kadın Kolları Başkanlığını yürütmekte olan Zehra Acar, 06 /11/2016 yılında derneğe ilk kadın başkan adaylığını koymuştur.

Gerze Gündem Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.