Dolar 32,5115
Euro 34,8392
Altın 2.488,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

CUMHURİYET TIRI AYANCIK’TA

ADD genel merkezimizin hazırladığı ve proje olarak geliştirdiği Ülkemizin Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Antalya’ya 350 şubelerimizin olduğu Anadolu’nun dört bir tarafında gezecek olan Cumhuriyet tırlarımızdan biri 16 Haziran 2019 Pazar günü Ayancık’ Cumhuriyet meydanında ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

CUMHURİYET TIRI AYANCIK’TA
13 Haziran 2019 16:02

ADD genel merkezimizin hazırladığı ve proje olarak geliştirdiği Ülkemizin Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Antalya’ya 350 şubelerimizin olduğu Anadolu’nun dört bir tarafında gezecek olan Cumhuriyet tırlarımızdan biri 16 Haziran 2019 Pazar günü Ayancık’ Cumhuriyet meydanında ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. Yılını coşku içinde kutladık. Milli Mücadelenin 100. yılında; 19 Mayıs 1989’da Kurulan ADD Genel Merkezinin kuruluşunun 30. Yılını kutladık. Bu amaçla hazırlanan Cumhuriyet Tırları ülkemizin dört bir tarafını geziyor. Bu tırların amacı sadece ülkemizi dolaşmak değil. Aynı zamanda Atatürk’ümüzün ışığını, Cumhuriyetimizin ışığını ADD örgütü olarak bütün Anadolu’ya yaymak bu ışığı Anadolu’ya taşımak.

Cumhuriyet tırları içerisinde Atatürk ile ilgili sergilerden, Onuncu Yıl Madalyasına, Türkiye’de ve dünyada basılmış Atatürk ile ilgili yayınlara, orijinal objelere, Cumhuriyet kadınları sergisine kadar birçok eserler göreceksiniz. Bunların yanı sıra iç donanımlarıyla aynı zamanda geceleri sinema gösteri ve konser olarak kullanılabilecek tırlardır. Şuan Türkiye’de 4 tane tırımız Ege, Akdeniz, Marmara ve bugün burada Karadeniz’de dolaşmaya devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının ve Milli Mücadelemizin 100. yılını kutladığımız bu yıl süresince bu tırlar ülkemizi karış karış dolaşacaklar. Yeni bir 100 yıla ülkemizi Atatürk’ün ışığında hazırlamak amacıyla ADD tüm yurttaşlarımızla bir arada omuz omuza çalışmaya devam etmek için bu tırları hazırladı.

Başta tek ve değişmez liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelemizin onurlu kahramanlarını Cumhuriyet tarihi aydınlarımızı bugün burada siz Ayancıklılara sunacağız. Yönümüz ve rotamız her daim Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Ulusal Üniter yapımızın Milli Egemen ve Tam bağımsız Türkiye’mizin adı ve simgesi olan Atamızın yolundan Aydınlık ve Çağdaş bir Türkiye inşaa edinceye kadar da yürümeye devam edeceğiz. Biz buradan Aziz Milletimize söz veriyoruz…

Atatürk Devrimleri kazanımlarını yaşatacağız.

Emperyalizm oyunlarını 100 yıl önce olduğu gibi bugünde bozacağız.

Gerici bölücü işbirlikçileriyle olan mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.

Uygarlık savaşını kazanacağız.

Hukukun üstünlüğünü sağlayacağız.

Demokrasimizi demokrasinin vazgeçilmez ilkesi laikliğe ödünsüz sahip çıkacağız.

Tek başkomutanımız, tek liderimiz, tek rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerini tümüyle gerçekleştireceğiz.

 

ADD

Ayancık Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

Erdoğan ERKAYMAZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.