Dolar 32,5527
Euro 34,9375
Altın 2.444,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

“CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu”

CHP’li Barış Karadeniz, Sinop Yelken Kulübünde CHP İlçe Başkanı Tolga KARA tarafından organize edilen kahvaltıda muhtarlarla buluştu.

“CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu”
22 Kasım 2018 14:57

CHP’li Barış Karadeniz, Sinop Yelken Kulübünde CHP İlçe Başkanı Tolga KARA tarafından organize edilen kahvaltıda muhtarlarla buluştu.

Organizasyon CHP İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal ÖZBAYRAK, İlçe yönetimi ve muhtarları bir araya getirdi. Toplantıda söz alan CHP İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL belediye başkanı aday belirlenmesi hususunda ön seçim ve eğilim yoklaması ile ilgili kamuoyuna yansıyan bilgilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı YÜKSEL, “Sinop Merkezde tüm üyelerimizin katılımıyla adayımızı belirleyeceğiz. Burada ön seçim ve eğilim yoklaması konusunda bir kafa karışıklığı oldu. İkisinin de aynı şey olduğunu belirtmek isterim. İsmi ön seçim de olsa, eğilim yoklaması da olsa merkez ilçe sınırları içerisinde olan üyelerimiz oy kullanacak. Tek farkı biri hakim nezaretinde seçim kurulu gözetiminde yapılıyorken, diğeri kendi içimizden görevlendirdiğimiz seçim kurulu ve genel merkezden görevlendirilen gözetmen eşliğinde yapılması. İki seçim şeklinde de aynı kişiler oy kullanma hakkına sahip. Yani Sinop belediye başkan adayımızı tüm üyelerimizle birlikte belirleyeceğiz. Buna kafa karışıklığı olmasın diye ön seçim diyebiliriz. Çünkü buradan çıkacak sonuç bizim belediye başkan adayımız olarak ilan edilecek.” dedi.

Toplantıda konuşan CHP’li Barış Karadeniz Sinop’un yönetiminde muhtarların önemini ve değerini belirterek “ Milletvekili olma sürecinde ve sonrasında muhtarlarımızın desteğini almak benim için çok önemliydi. Bu vesileyle tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Burada herkesin ayrı bir siyasi görüşü ve desteklediği bir parti var. Ama önemli olan bizim burada birlik ve beraberlik içinde Sinop’u yönetme bilincinde olmamızdır. Biz bunu başardık ve muhtarlarımızın hepsi ile bu irtibatı sağladık. Bundan sonra da bu birliğin ve beraberliğin devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

“CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu” “CHP’li Barış Karadeniz Muhtarlarla Buluştu”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.