Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Burun Estetiğinde Doktor ve Hastane Seçimi

Burun estetiği için doktor ve hastane seçimi önemlidir. Doktorun deneyimi, el becerisi ve profesyonel yaklaşımı, operasyon sürecinde ciddi manada önem kazanır.

Burun Estetiğinde Doktor ve Hastane Seçimi
2 Mart 2023 12:57

Burun estetiği için doktor ve hastane seçimi önemlidir. Doktorun deneyimi, el becerisi ve profesyonel yaklaşımı, operasyon sürecinde ciddi manada önem kazanır. Burun estetiği yöntemleri arasında farklı seçenekler vardır. Hastanın burun yapısına göre en doğru karar hekim tarafından verilir. Burun estetiği için doktor ve hastane seçimi istenilen görünümün elde edilmesi noktasında da önemlidir.

Burun estetiği sadece görünümde bir farklılaşma için yapılmaz. Bazı durumlarda burunda var olan fonksiyonel bozukluklar da tedavi edilir. Görünümde yapılan değişiklikler; burun ucunun kaldırılması, kemer görünümünün düzeltilmesi gibi olabilir. Burun estetiğinde farklı yöntemler kullanılabilir. Bu yöntemler:

  • Dorsum koruyucu cerrahi;
  • Açık ve kapalı rinoplasti
  • Tiplasti
  • Mikrorinoplasti
  • Piezo ultrasonik rinoplasti

Burun Estetiği İçin Hangi Doktora Gidilir?

Burun estetiği için gidilmesi gereken doktor plastik cerrahi uzmanıdır. Bunun yanı sıra kulak burun boğaz uzmanları da bu operasyonu yapabilir. Hekim, yapacağı detaylı incelemeler neticesinde yüzün doğal görünümüne en uygun şekle karar verir. Burada hastanın beklentileri ve istekleri de önemlidir. Bazı hastalar doğal bazı hastalar ise daha havalı bir görünüm isteyebilir.

Hekim tüm bu detaylara göre nasıl bir şekil ortaya çıkacağına karar verir. Bunun yanı sıra hastanın yaşadığı rahatsızlıkların giderilmesi için de planlama yapılır. Planlama sırasında görüntüleme tekniklerinden yararlanarak elde edilecek şekil, hasta tarafından da incelenir. Burun estetiği için doktor ve hastane seçimini yaptıktan sonra yönteme karar verilir.

En İyi Burun Estetik Doktoru

En iyi burun estetik doktoru tavsiyesi arayanlar, bazı detaylara dikkat etmelidir. Burun estetiği yüksek hassasiyet ve dikkat gerektiren bir cerrahi işlemdir. Doktorun hasta için en doğru müdahalelerin hangisi olduğuna karar verdikten sonra operasyona başlaması gerekir. İyi bir doktor hastayı operasyon hakkında detaylı şekilde bilgilendirir.

Burun estetiği sonrası süreç de hekim tarafından takip edilmelidir. Belirli aralıklarla hasta kontrole çağrılmalı ve herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Doktor hastanın sağlık öyküsünü dinledikten ve burun yapısını inceledikten sonra doğru yönteme karar vermelidir. Hasta için en iyi yöntem seçildiği takdirde operasyon sonrası süreç daha rahat geçer.

En İyi Burun Estetiği Yöntemi

En iyi burun estetiği yöntemi hastanın burun yapısına ve hekimin görüşüne bağlı olarak değişiklik gösterir. Açık rinoplasti, hekim açısından daha avantajlı bir yöntem olarak değerlendirilebilir. Açık rinoplastide hekim geniş bir görüş açısına sahiptir. Bu sayede müdahaleler son derece kolay bir şekilde yapılabilir.

Kapalı rinoplasti de kendine göre avantajları ve dezavantajları olan bir yöntemdir. Ancak hekim tecrübesi sayesinde her iki yöntem de başarılı bir şekilde uygulanabilir. Burun estetiğinde kullanılan yeni teknoloji teknikler de vardır. Piezo ultrasonik kemik kesme cihazı son yıllarda burun ameliyatlarını kolaylaştıran aletlerden biridir. Burun estetiğinde doktor ve hastane seçimini doğru yaptıktan sonra hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın başarılı sonuçlar elde edilir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.