Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Saraydüzü İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu
Hayrettin Kaya
1 Mart 2021 15:23

Büyük Birlik Partisi (BBP) Saraydüzü İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Aslan Özdemir

Tek liste halinde seçime giren Hüseyin Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanlığına seçildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Saraydüzü İlçe Kongresi, saat 10:00 ‘da Saraydüzü Kültür Merkezinde yapıldı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongreye tek liste halinde giren ve tüm üyelerin oyunu alan Hüseyin Bölükbaşı ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan BBP Saraydüzü İlçe başkanı Hüseyin Bölükbaşı “ Partimiz adı gibi birliğin beraberliğin tek toplanacağı yerdir. Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı bu sancağı inşallah ilk seçimlerde iktidarla taçlandırıp ülkemizin ve tüm Türk dünyasının ihtiyacı olan büyük birliği sağlayacağız. Bizim buna inancımız tamdır, Kongremize katılan misafirlere ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kongreye katılan ve bir konuşma yapan BBP Sinop İl Başkanı ve aynı zamanda MKYK Üyesi Tahir Şahin, “Büyük Birlik Partisi, 29 Ocak 1993 günü, kendini “Milliyetçi”, “Maneviyatçı”, “Sivil” ve “Katılımcı” kelimeleriyle ifade ederek kuruldu. 28 yıldır, ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız, uzun ve zor bir yolculuğu sürdürüyoruz. Büyük Birlik Partisi; Türkiye’yi uzun yıllar yöneten siyasi partilerin yok olduğu, siyasi yelpazenin yapısının tümüyle değiştiği, siyasi kimliklerin farklılaştığı, partilerin ve siyasi hareketlerin köklü değişikliklere uğradığı, hatta rejimin değiştiği ülkemizde var oldu ve Allah’ın izni ile var olmaya devam edecektir. Yaptığımız uzun yolculukta, bir sürü siyasi parti, tarihin tozlu sayfalarında yer alırken, biz, “sadece milletine sırtını yaslayarak”, “kurulduğundan beri çizgisinde hiçbir kırıklık olmadan”, “mensuplarının başını öne eğdirecek hiçbir yanlışın içine düşmeden”, bugüne geldik. Aynı aşkla, aynı imanla, aynı dürüstlükle, doğrulukla, Sinop’lu vatandaşlarımızlada yolumuza devam edeceğiz. 28 yılın her anında, sadece inandıklarımızı yaptık, inandığımız istikamette yürüdük ve bunun haklı gururunu yaşadık. Milletimizin, sadece millete, sadece milletin değerlerine sırtını dayayan, Türk Milleti’nin tarihi misyonuna bağlı, dünya Türklüğünün birliği vizyonuna sahip, küresel emperyalizmin tüm dünyayı sömüren global politikalarının karşısında milletine kalkan olacak bir siyasi anlayışa ihtiyacı var. Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden bugüne, milletin inançlarının, değer yargılarının zırhı oldu. Milletimizin mukaddes kabul ettiği ne varsa, ona el uzatanlar, dil uzatanlar, karşılarında hep Büyük Birlik Partisi’ni buldu. Büyük Birlik Partisi, devletin, milletin menfaatleriyle, parti menfaatleri karşı karşıya geldiğinde, tereddütsüz “devletim” ve “milletim” dedi. Biz, siyasetin karanlık koridorlarında hiçbir zaman dolaşmadık. Biz, siyasetin kirli pazarlıklarının içinde hiç olmadık. Milletin sırtına basarak yükselenlerden hiç olmadık. Hiçbir vesayet odağının, hiçbir sermaye grubunun, hiçbir lobinin, hiçbir uluslararası projenin partisi olmadık, olmayacağız. İşte en çok bunun için milletimizin Büyük Birlik Partisi’ne ihtiyacı var. Milletimizle birlikte yükseleceğiz. Milletimizle birlikte var olacağız” dedi.

Şahin, “Geçtiğimiz 28 yılda, zaman, mekan ve görev ayırmadan; camiamıza, mücadelemize, birlikteliğimize, kardeşliğimize katkı sağlayan tüm dava arkadaşlarımızdan Yüce Rabbim razı olsun…
Birlikte olduğumuz her dakikayı hayatımızın gurur sayfalarından saydığımız, Kurucu Genel Başkanımız, davamızın Ebedi Lideri, ağabeyimiz, şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu, huzurunuzda ve sizlerin adına, sevgiyle, saygıyla ve özlemle anıyorum. Kurulduğumuz günden bugüne, partimizde görev yapan ve ebediyete intikal eden tüm dava arkadaşlarımızı da rahmetle ve şükranla yad ediyorum.” diye konuştu.

“Cumhur ittifakı ile ilgili görüşlerimiz de duruşumuz da çok net” diyen Şahin, “Cumhur İttifakı, 15 Temmuz gecesi, sokaklarda kuruldu.
Türkiye’nin dışında kurgulanıp Türkiye’nin dışından uygulamaya konulan bir operasyona karşı –elbette- Türkiye’nin seçilmiş meşru hükümetin yanında yer aldık.
Sonrasında, sınırlarımızın güvenliği tehlikeye girdiğinde ve bir askerî harekâta mecbur kalındığında, seçilmiş meşru hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduk. Sonrasında, uluslararası finans baronları aracılığıyla, ekonomimiz cendereye alınıp Türk Lirası değersizleştirilmeye, Türkiye Cumhuriyeti devleti etkisizleştirilmeye çalışıldığında seçilmiş meşru hükümetin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanında olduk. Kararımız, devletin, milletin, Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklalinin ve istikbalinin yanında olmaktı. Tavrımızın, bir “politik tercih” olarak görülmesine ise asla hoşgörüyle bakmayacağız. Büyük Birlik Partisi, ülkemize, milletimize, devletimize, inanç ve değerlerimize el uzatıldığında, “iktidarda kim var?” diye soracak insanların partisi değildir ve asla da olmayacaktır.

Yasama ve yürütme organlarının seçildiği 2018 seçimlerinde birlikte olduğumuz, Ak Parti ve MHP’ye ile her konuda aynı düşünmeyebiliriz. Zaten farklı bir partiyiz. İnandığımız değerleri bir kenara koyup “kolay” ve “karlı” olanı tercih etseydik, daha rahat siyaset yapabileceğimiz bir yerlerde olurduk.” İfadelerine yer verdi.
Şahin, başkanlığa seçilen Hüseyin Bölükbaşı’nı ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.
Kongre, çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu Bölükbaşı BBP Saraydüzü İlçe Başkanı Oldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.