Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Belediyeye ait bina yıkılıyor

Boyabat Belediyesi meydan projesi çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeye ait bina yıkılıyor
7 Aralık 2018 13:39

Boyabat Belediyesi meydan projesi çalışmalarına devam ediyor.

Boyabat Belediyesi meydan çalışmalarını hızla sürdürürken, mülkiyeti belediyeye ait olan belediye halk ekmek fabrikası olarak kullanılan eski binanın yıkım ihalesi sonuçlandı.

Halk ekmek fabrikasının bulunduğu eski binanın yıkımı için ihale gerçekleştirildi. Bina, yıkım ve hafriyattan oluşan ihaleyi Mahmut Akaydın İnşaat Müteahhitlik Şirketi aldı. Eski binanın, ekonomik değer ifade eden malzeme karşılığında yıkımı yapılacak.

Proje çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Meydan çalışmalarımız hızla sürüyor. Belediyemize ait içerisinde halk ekmek fabrikası ve AK Bankası’nın bulunduğu ek hizmet binamızı yıkıp, yapılacak blokların önünü açacağız. Kaymakamlık ve belediye hizmet binalarının bulunduğu yapı gün yüzüne çıksın istiyoruz.” dedi.

Çakıcı, “inşallah Boyabat bu proje kapsamında meydana ve güzel bir hizmet binası’na kavuşmuş olacak. Çok modern bir binada halkımıza hizmetler sunulmuş olacağız.” diye konuştu.

AK Bankası yeni yerine taşınıyor

Meydan çalışmaları kapsamında, halk ekmek fabrikası ve AK Bankası’nın bulunduğu binanın yıkım ihalesinin gerçekleştiğini ifade eden Çakıcı, “İhale kapsamında belediye ek hizmet binası yıkılacak ve söz konusu bina üzerinde bulunan, ekonomik değer ifade eden yıkım öncesi sökülebilecek malzemeler ile binanın yıkım sonucunda enkazdan çıkacak malzemeler karşılığında yapılacak. Yıkım öncesinde AK Bankası yeni yerine taşınan ilk kurum olacak. İnşaallah bir ay gibi kısa bir zaman içerisinde AK Bankası’nın yeni yerine taşınması ile birlikte yıkım işlemi gerçekleşecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediyeye ait bina yıkılıyor

DCIM100MEDIADJI_0089.JPG

Belediyeye ait bina yıkılıyor

Belediyeye ait bina yıkılıyor

DCIM100MEDIADJI_0150.JPG

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.