Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Bakan Canikli Destek için Sinop'ta

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Sinop’a gelerek partisinin seçim çalışmalarına katıldı.

Bakan Canikli Destek için Sinop'ta
29 Mayıs 2015 18:22

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Sinop’a gelerek partisinin seçim çalışmalarına katıldı.
 

İlk olarak Sinop’ta partililerle biraraya gelen Bakan Canikli, sonrasında Erfelek ve Gerze İlçelerinde seçim bürosu önünde halka hitap etti. Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş’e destek istedi. 

 

Seçim çalışmaları nedeniyle gittiği ilçelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan  Bakan Canikli, bu sevgi karşılıksız kalmamalı. Sizlere Sinop’a Gümrük Müdürlüğü müjdesini veriyorum. “Sinop’ta açılması planlanan gümrük için ilgili bakanlıklardan gerekli görüşler alındı. Şu anda Bakanlar Kurulunda imzaya açıldı. Ben imzaladım, Bakanlar Kurulu üyesi arkadaşlarımızın büyük bir bölümü imzaladı. O iş bitti artık sadece kısa bir süre içerisinde imzalanmış olacak ve yürürlüğe girecek. Sinop’umuza hayırlı olsun" dedi. 

 

Bakan Canikli seçmene seslendi

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli seçmenlere seslenerek, AK Parti adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş’e oy istedi.

 

Bakan Canikli; “Önümüzde bir seçim var. Biz inanıyoruz ki 7 Haziran’da  Sinop’ta partimize güçlü bir destek vereceksiniz. Cengiz ve Nazım kardeşimizi oylarınızla Ankara’ya göndereceksiniz. İstikrarın devamı Sinop’un kalkınması için onlar da gece gündüz demeden Sinop için ülkemiz için çalışacaklar. . Hep birlikte çalışacağız, iktidarımızı sürdüreceğiz.” dedi.Bakan Canikli Destek için Sinop'ta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.