Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancık’ta Kayıp işçi Hala Aranıyor

Ayancık’ta 11 Ağustos 2021 çarşamba günü yaşanan sel felaketinin ardından ormanda çalışırken kamyonunu terk edip ormana kaçan Faruk Adak hala aranıyor.

Ayancık’ta Kayıp işçi Hala Aranıyor
28 Ağustos 2021 12:46

Ayancık’ta 11 Ağustos 2021 çarşamba günü yaşanan sel felaketinin ardından ormanda çalışırken kamyonunu terk edip ormana kaçan Faruk Adak hala aranıyor.

Ayancık ilçemizde sel çıktığı sırada aracını terk edip güvenli bölgeye çıkmaya çalışan Faruk Adak için ekipler seferber oldu.
Ekipler, özel bir şirkette sürücü olarak çalışan Faruk Adak´ı (25) hem havadan hem de karadan her yerde arıyor. Ekipler selin ilk günü kamyonun bulunduğu alandan 7 kilometre uzaklıkta telefon sinyali almıştı. En son telefon sinyalinin geldiği noktada arama çalışmaları yoğunlaştıran ekipler Adak´a ait bir iz ipucu aradı. Dere yatakları didik didik aranırken AFAD, ANDA, UMKE, STK´lardan oluşan ekibe havadan da helikopterle destek verdi. Arama kurtarma köpeği, termal drone ve bir insansız hava aracı ile aramaları yoğunlaştıran ekipler, Adak’ı sağ salim bulmak için tüm imkanları kullandı.
Tüm çabalara rağmen bulunamayan Faruk Adak için vatandaşlarda seferber oldu. Selin 18. günü olmasına rağmen hala bulunamayan Faruk Adak’ın ailesi İlçemize gelerek yetkililerden ve vatandaşlardan da sürekli yardım istedi. Ulaşılamayan kamyon sürücüsü Faruk Dağ’ın ailesi yaşadığını ve hafızasını kaybettiğini düşünüyor. Türkan KARABAŞ

Ayancık'ta Kayıp işçi Hala Aranıyor Ayancık'ta Kayıp işçi Hala Aranıyor

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.