Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta CHP’nin Yıldönümü Kutlaması

İlçemiz Ayancık’ta CHP’nin 96. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ayancık İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı.

Ayancık’ta CHP’nin Yıldönümü Kutlaması
Aslan Özdemir
10 Eylül 2019 14:22

İlçemiz Ayancık’ta CHP’nin 96. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ayancık İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı.

Hayrettin Kaya

Ayancık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk Büstüne CHP İlçe Başkanı Naci Demiray tarafından çelenk bırakıldı. Çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. CHP İlçe Başkanı Naci Demiray basın açıklaması metnini okudu.

Naci Demiray, CHP’nin 96 yıldır Cumhuriyetin, demokrasinin ve aydınlık bir Türkiye’nin savunucusu olduğunu dile getirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi; Cumhuriyetimizin kurucu değerlerinin savunucusu, milletimizin emperyalizme karşı verdiği büyük savaşla kurduğu, Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolundaki örgütlü hareketidir. Bu çerçevede CHP çatısı altında bulunmak bizlere hem bu tarihin mirasçısı olma onurunu hem de Türkiye Cumhuriyetini bir arada tutan kurucu değerlere sahip çıkma sorumluluğu vermektedir. Bu temel emperyalizme direnme gücü, özgürlük aşkı, ülkemizi bir ve beraber tutma kararlılığı çağdaş uygarlığı yakalama arzusudur.

Türk siyasetinin asırlık çınarı CHP sadece cumhuriyeti kuran parti olarak kalmamış, her dönem ülke siyasetine yön vermiştir. Türkiye’nin çok partili hayata geçişinin sağlayan ve ülkemizi sosyal demokrasiyle tanıştıran Cumhuriyet Halk Partisinin 96. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.