Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

ASİLDER BAŞKANI KENAN GÜLLÜ SİNOP TA

Ankara Sİnop ili ilçeleri Derneği Genel Başkanı Kenan Güllü Sinop ta.

ASİLDER BAŞKANI KENAN GÜLLÜ SİNOP TA
Aslan Özdemir
25 Temmuz 2018 18:52
Ankara Sİnop ili ilçeleri Derneği Genel Başkanı Kenan Güllü Sinop ta.
Sinop dikmen belediyesi  tarafından  her Yıl geleneksel olarak düzenlenen 53.yagli Güreşlerinin resmi davetlisi olarak 21 Temmuz da Sinop a gelen   Asilder genel Başkanı Kenan Güllü ilk Olarak Erfelekli Gazi Eren Ergüder in Düğün merasimine Ekibi ile birlikte katıldı genç Çiftlere Mutluluklar diledi düğünde Asilder Başkanı Kenan Güllü ye gösterilen ilgi Alaka gözlerden kaçmadı.
Geceyi Gerze ilçesinde Geçiren Asilder heyeti buradan 53.yağlı güreşlerin yapılacağı Dikmen ilçesine geçti.
Başkan Güllü ve heyeti güreş alanına Girişte dikmen belediye başkanı sayın Saim İstanbullu Karşıladı geçtiğimiz Günlerde elim bir trafik kazasında Kaybettiği abisi için belediye başkanı Saim İstanbullu ya taziyelerini  iletti Güreşlerin hayırlı uğurlu olmasını Temenni etti.
Güreş alanında Sİnop protokolü ile Sohbet etme imkanı da bulan güllü Sinop Vali vekili sayın İzzet Ercan bey e Asilder İn Çalışmaları Hakkında bilgi sundu.
Gaziye geçmiş Olsun ziyareti
Asilder Genel Başkanı Kenan Güllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Boyabat’lı Gazi  Muhammed İbrahim Kurt’a geçmiş Olsun ziyaretinde bulundu.
Kahraman Gazilerimize Minnet Borçluyuz Vatan mudafasinda Gazi olan kardeşimize acil şifalar diliyorum Asilder Devleti’nin her daim emrindedir ifadelerini kullandı.
Heyetin son durağı Ayancık ilçesi oldu Asilder yönetim kurulu üyesi Uğur Yılmaz erin yeğeninin düğün merasimi ne katılan Kenan güllü ve heyeti burada önceki dönem Sİnop belediye başkanlarından Zeki Yılmazer ile görüştu derneği ve çalışmalar hakkında bilgi sundu.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.