Dolar 32,5101
Euro 34,8700
Altın 2.450,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

ASİDER’DEN TÜRKELİ’YE DE DESTEK GELDİ

ASİDER’DEN TÜRKELİ’YE DE DESTEK GELDİ
27 Eylül 2021 09:47

MERKEZİ Almanya’nın Iserlohn kentinde olan Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin (ASİDER) Genel Başkanı Ali Çalışkan, derneğin Ayancık ve Türkeli’nde meydana gelen sel felaketi için düzenlediği yardım kampanyası dağıtımı için Ayancık’a geldi.

Ayancık ve Türkeli’nde selin meydana getirdiği zararı yerinde inceleyen ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, “İlk olarak ASiDER Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Arslan Açık-göz ve ASİCEN Başkanı Sayın Ruşen Özdemir ile birlikte Türkeli ilçemize gittik. Türkeli Belediye Başkanım Sayın Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Veysel Şahin nezaretinde Türkeli ilçemizde sel felaketinin açtığı yaraları yerinde gör-dük. Özellikle Türkeli ilçemizde bir çok sosyal yaşam alanların kullanılamaz durumda. Türkeli belediyemizin bu alanların eski durumuna gelmesi için büyük uğraş veriyor. Belediyemizin, tamir atölyesi de sular altında kaldığını gördük. Tamir atölyesindeki bir çok makina kullanılmaz halde. ASİDER olarak bazı iş makinaların temini için maddi imkan sağladık.“ dedi.

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin“de ise ASİDER ve yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür ederek, Devlet, millet ve belediye olarak Türkeli“de yaraların sarılması adına büyük çaba harcadıklarını ifade etti.

ASİDER'DEN TÜRKELİ'YE DE DESTEK GELDİ ASİDER'DEN TÜRKELİ'YE DE DESTEK GELDİ ASİDER'DEN TÜRKELİ'YE DE DESTEK GELDİ ASİDER'DEN TÜRKELİ'YE DE DESTEK GELDİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.