Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ariş Pırlanta Küpeler İnanılmaz Fiyatlarla!

Ariş Pırlanta Küpeler İnanılmaz Fiyatlarla!
Aslan Özdemir
14 Ağustos 2018 11:42

Ariş pırlanta küpeler Temmuz ayına özel %50’ye varan indirimlerle sizleri bekliyor. Sadeliği ve şıklığı sevenlerdenseniz fırsat asla kaçmaz. Siz de bu indirimden faydalanmak isterseniz arispirlanta.com’dan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Dilediğiniz ürünü kargo ücreti ödemeden farklı taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Hayrettin Kaya

pırlanta küpepırlanta küpe
Neden Ariş Pırlanta?
Ariş Pırlanta 1906 yılında küçük bir atölyede faaliyetine başlayıp dededen toruna üç kuşaktır kalitede öncü olarak bugünlere gelmiştir. Sektöründe birçok ilki gerçekleştirmiştir. Bunlar; ilk defile, yurtdışında ilk fuar katılımı, ilk mağaza, ilk katalog faaliyeti ve ilk e-ticaret sitesi sayılmaktadır. Kaliteden ödün vermeden ürünleri işlemek, satışa sunmak, birinci kalitede sizlere sunmak firma için büyük önem arz eder.

pırlanta küpepırlanta küpe
Ariş Pırlanta Küpeler
Ariş pırlanta küpelerimizde sadeliği seven kadınlar için “Pırlanta Balık Küpe” %50 indirim ile 499 TL’den 249 TL’ye düşmüştür. “Pırlanta Fantezi Küpe” her yaş grubuna her tarza uygun olması nedeniyle en çok tercih edilen ürünlerimizdendir. Fiyatı da 1199 TL yerine sadece 649 TL’dir. Bu asla kaçırılmayacak bir fırsattır. Özel günlerinizde her zaman sizinle…

pırlanta küpe
Firmamızın zarif ve şık bir başka tasarımı ise “Pırlanta Kalp Küpe” %46 indirimle 299 TL ile sizleri bekliyor.
Çeşitliliği ve tarzını yansıtan aksesuarları tercih eden müşterilerimizi de düşündük ve ” Pırlanta Sebat Sembolü Küpe” %46 indirimdedir ve 649 TL yerine sadece 349 TL’dir. Bu fırsatlar oldukça caziptir kaçırmayınız. Hem sade hem günlük hem de çok şık olmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise “Pırlanta Elma Küpe” tam size göre. Ayrıca şu anda %47 indirimde inanılmaz fiyatlara. 949 TL yerine sadece ve sadece 499 TL. En güzel indirimlerden biri de “Pırlanta Balık Küpe”. %50 gibi harika bir indirimle sizlere sunuyoruz. Bu şık küpelere sahip olmak için 499 TL yerine sadece 249 TL yeterlidir.
Bir kadını en çok güzelleştiren gülüşü olsa da pırlantalarla buna renk katmak istemez misiniz? Bu harika indirimler Temmuz ayı boyunca sitemizdedir ancak stoklarla sınırlıdır.
Sizleri en kısa sürede www.arispirlanta.com adresine bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.