Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı

İlçemiz eğitimcilerinde Orhan Apul’un oğlu Semih APUL Sinop’ta “Apul Mühendislik” ofisinin açılışını yaparak faaliyetlerine başladı.

Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı
11 Ocak 2022 13:31

İlçemiz eğitimcilerinde Orhan Apul’un oğlu Semih APUL Sinop’ta “Apul Mühendislik” ofisinin açılışını yaparak faaliyetlerine başladı.
Camikebir Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Apul Mühendislik İnşaat, prefabrik, Ahşap, Bungalov, Konteyner, Çelik Konstrüksiyon model evler ile hizmete giren Apul Mühendislik’in sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi ve Geoteknik Mühendisi Semih APUL “Bir Ayancıklı olarak İlimiz Sinop’ta Geoteknik Mühendisinin olmamasından dolayı kendi memleketime hizmet etmek için büromu buraya açma kararı aldım. Sinop’umuz için inşallah hayırlı olur. Beni bu günümde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim.” dedi.
Sinop’ta ve bölgede Geoteknik mühendisinin olmaması… Karadenizin Coğrafi yapısı itibari ile, heyelan ve afete maruz bölgelerinin fazla olması nedeniyle, imara açık bölgelerinin, Türkiye Ortalamasının hayli altında olması, Bu tarz bilimsel ve teknik çalışmalarla, belli bir kısmının imara kazandırılacak olması, aynı zamanda tarımsal faaliyetlere uygun olan topraklarında ziyan olmaması açısından oldukça faydalı bulunuyor….
Ayancık Gazetesi olarak Genç mühendislik sahibi, İnşaat Yüksek ve Geoteknik Mühendisi Semih Apul’un mühendislik bürosunun Sinop’a Bölgemize ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.
Geoteknik mühendisi ne demektir?
Bina temeli inşaatı, zemin mekaniği ve zemin dinamiği gibi bilim alanlarını inceleyen, bu alanda ölçümler yapan, zemin özelliklerini tespit eden ve zemine uygun yapıları belirleyen kişiye verilen mesleki ünvandır. Haber: Türkan KARABAŞ

Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı Apul Mühendislik Sinop’ta Faaliyetlerine Başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.