Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Şahin çalışmalarına hız verdi

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 18 Ekim’de gerçekleştirdiği 11. Olağan Kongre sonrasında, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosunda yer alan BBP Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, göreve gelmesinin ardından çalışmalarına hız verdi. Şahin, Kırklareli’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şahin çalışmalarına hız verdi
Aslan Özdemir
11 Kasım 2020 15:48

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 18 Ekim’de gerçekleştirdiği 11. Olağan Kongre sonrasında, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosunda yer alan BBP Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, göreve gelmesinin ardından çalışmalarına hız verdi. Şahin, Kırklareli’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Büyük Birlik Partisi Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, partisinin 11. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmesinin ardından Türkiye turuna başladı. MKYK üyesi Şahin, il ve ilçe teşkilat ziyaret ve çalışmalarına Kırklareli’nden başladı. BBP Kırklareli il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Şahin, partililerle istişarelerde bulundu. Daha sonra Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret eden ve esnaflarla da bir araya gelen Şahin, ” Kırklareli İl Başkanımız sayın Ercan Andaç ve Kofçaz İlçe Başkanımız sayın Hilmi Kula ile çok değerli ekiplerini ziyaret ettik. Yine aynı şekilde Kırklareli’mizin değerli esnafların ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız ile bir araya geldim. Herkese ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel karşılandık, güzel ağırlandık. Bu ziyaretlerimizi sık sık yapacağız. Bu yoğun tempomuz içinde fırsat buldukça ziyaretlerimiz olacak. Genel kurul tamamlandı, yetkili tüm organlar oluşturuldu ve hızlıca çalışmaya başladık. Bundan sonra birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek şehrimizin ve ülkemizin sorunlarına eğilmeye ve çözüm önerileri getirmeye gayret göstereceğiz. İl il, ilçe ilçe gezip vatandaşların dertlerini dinleyeceğiz. Çok çalışacağız.Ülkemiz için milletimiz için çok çalışacağız. Gittiğim her yerde vatandaşlarımızın tevazusu ile karşılaşmak bizleri onure ediyor. Vatandaşlarımız Büyük Birlik Partisi’nin samimiyetine inanıyor,bizlere güveniyor. Bizlerde bu güveni boşa çıkartmayacağız inşallah” dedi.
BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç, BBP Kofçaz İlçe Başkanı Hilmi Kula ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık da ziyaretlerden duyduklarını memnuniyeti dile getirerek BBP MKYK üyesi Tahir Şahin’e teşekkürlerini sundular.

Hayrettin Kaya

Şahin çalışmalarına hız verdi Şahin çalışmalarına hız verdi Şahin çalışmalarına hız verdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.