Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Değerlendirme ve istişare toplantısı

İl Müdürü M . Kazım AÇIKBAŞ Gerze’de Kulüp Yöneticileri ve Antrenörler ile değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Değerlendirme ve istişare toplantısı
27 Ekim 2017 14:22

İl Müdürü M . Kazım AÇIKBAŞ Gerze’de Kulüp Yöneticileri ve Antrenörler ile değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya  Gerze Belediyesi Başkan Vekili Ahmet AYDIN, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail KARAMAN, Kulüp Yöneticileri ve Antrenörler katıldı.

İl Müdürü AÇIKBAŞ ;Kulüp Yöneticileri ve Antrenörler ile Gerze İlçemizde Spor Adına Kısa, Orta ve Uzun Vadede değerlendirmeler ve planlamalar yapıldı. Toplantının sonunda önerileri ve talepleri çok anlamlı bulduğunu belirterek ,Amatör Spor Kulüplerinin çabasını ve gayretinin yanında olacağız diyerek teşekkür etti.

Değerlendirme ve istişare toplantısı Değerlendirme ve istişare toplantısı Değerlendirme ve istişare toplantısı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.