Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Sinop Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Aslan Özdemir
20 Mayıs 2021 11:46

Sinop Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Hayrettin Kaya

Kutlamalar Hükümet Konağı önünde saat 10.00 Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ait konuşma Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş tarafından yapıldı. Akabinde İskele meydanı güzergahında sporcu grupları, gençlerimiz, Sinop halkı ve protokolün yoğun katılımıyla Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİNDEN İŞARET DİLİ PERFORMANSI

İskele Meydanı Atatürk Anıtı önündeki etkinlikler saat 10.30’da Gençlik Merkezi üyesi gençlerimizin işaret dili eşliğinde İstiklal Marşımızı okumasıyla başladı. Ardından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı okunarak Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü işaret diline çevirilerek sergilendi.

SPORTİF GÖSTERİLER SERGİLENDİ

Pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen etkinliklerde sporcularımızın Boks, Taekwondo, Cimnastik ve Bisiklet branşlarında sergiledikleri gösteriler büyük alkış aldı.

GENÇLİK STANDI İLGİYLE KARŞILANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sinop Gençlik Merkezi üyelerinin yıl boyunca el emeği göz nuru eserleri ile Teknolojik ve Robotik Kodlama atölyesinde geliştirilen cihazların yer aldığı stand büyük beğeni aldı. Etkinlik alanında kurulan müzik standı ve geleneksel okçuluk köşesi ile gün boyu Gençlerimizle birlikte olduk.

SPORCULARIMIZA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen online bilgi yarışması ve eğitsel faaliyetlerde dereceye giren sporcularımıza pandemi kuralları gereği temsilen ödül töreni düzenlendi. Çeşitli branşlarda dereceye giren sporcularımıza başarı belgesi, madalya ve hediyeleri Sinop Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu tarafından takdim edildi.

HEP BİRLİKTE İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUDUK

Saatler 19.19’u gösterdiğinde İskele Meydanında dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açılarak Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu’nun ve protokol üyelerimizin de katılımıyla İstiklal Marşımızı coşku ile okuduk. Ayrıca Belediye hoparlöründen yayınlanan İstiklal Marşımızı tüm Sinoplular balkonlarında bayrakları eşliğinde okudular.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü anısına gökyüzüne 102 adet balon bırakıldı.

ETKİNLİKLER COŞKULU KONVOYLA SON BULDU

Atatürk’ü Anma ve Gençlik konvoyu, Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu, protokol üyeleri, Offroad araçları, Motosiklet Spor Kulüpleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Uzun kuyrukların oluştuğu konvoyun ardından etkinlikler sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.