Dolar 32,4486
Euro 34,6415
Altın 2.383,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
14°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Hazırlık

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılına özel hazırlıklar yapılıyor. Bu önemli tarih için etkinlikler ve anma programları düzenleniyor. Detaylar burada.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Hazırlık
13 Mart 2024 20:04

Ülkemizde her yıl büyük bir gurur ve coşkuyla kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı için heyecanlı hazırlıklar devam ediyor. Bu anlamlı gün, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini temsil ediyor.

Çanakkale Valiliği’nden Önemli Duyuru

Bu kapsamda Çanakkale Valiliği tarafından yapılan duyuruda, 18 Mart için özel bir karar alındı. Valilik, Çanakkale’deki tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmesine karar verdi. Bu kararla birlikte, öğrenciler ve öğretmenler bu anlamlı günü daha yakından hissedebilecekler.

  • Valilik Açıklaması:
  • “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılı, ülkemizde büyük bir gurur ve minnetle kutlanmaktadır. Bu kapsamda, 18 Mart Pazartesi günü, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilecektir.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.