Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Şövale Nedir ve Neyden Yapılır?

Resim sanatıyla ilgilenen ve bu ilgiyi daha da ileri seviyelere taşımak isteyenler için şövale hayatta önemli bir yer tutar.

Şövale Nedir ve Neyden Yapılır?
26 Aralık 2019 14:47

Resim sanatıyla ilgilenen ve bu ilgiyi daha da ileri seviyelere taşımak isteyenler için şövale hayatta önemli bir yer tutar. Üzerine resim yapılan, boyanan ve çok farklı dünyaları ortaya çıkaran bu materyal, amatör resimciler tarafından da profesyonel resimciler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Tahtadan yapılan bu maddenin üzerine bir de tuval eklenir ve ressam için en önemli ayna hazırlanmış hale gelir.

Şövale Kayın Ağacından Yapılır

Şövale, uzun süre dayanıklı olması için mutlaka kayın ağacından yapılır. Bu ağaçtan üretilmesinin en önemli amacı neme ve suya dayanıklı olmasıdır. Şövalenin üzerine boyutuna göre tuval konulduktan sonra resim çizmeye ve boyanmaya başlanabilir. Oldukça kaliteli olan bu malzemeler uzun yıllar boyunca hiçbir zarar almadan ve yıpranmaya uğramadan kullanılabilir.

Şövale Soğuğa ve Sıcağa Dayanıklıdır

Resim yapanların ortamları ve kullandıkları malzemeleri her zaman ısıya karşı dengeli olmalıdır. Şövale modelleri de her zaman soğuk ve sıcağa karşı dayanıklı olarak tasarlanır. Resimlerinizi en rahat şekilde yapacağınız tüm modeller https://www.guvensanat.com/sovale adresindedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.