Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Özay Çetin Ayancık İçin Projelerini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayancık Belediye Başkan Adayı Özay Çetin, projelerini açıkladı.

Özay Çetin Ayancık İçin Projelerini Anlattı
Hayrettin Kaya
17 Ocak 2019 13:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayancık Belediye Başkan Adayı Özay Çetin, projelerini açıkladı.

Aslan Özdemir

Mavi Karadeniz TV ekranlarında yayınlanan Cemil Kaya Show programına katılan Belediye Başkan Adayı Özay Çetin, Ayancık’ın kaybolan milli duygularını tekrar geri kazandırmak için aday olduğunu belirterek “Sevgiyi, huzuru, kaybolan güveni tekrardan Ayancık halkına geri verebilmek için biz bu göreve talip olduk. Bizim farkımız Belediye Başkanlığı görevimize geldiğimizde parti kimliğini bir kenara bırakıp yediden yetmişe Ayancık halkına hizmet verebilmek için çalışacağız. Ayancık artık göç veren değil, göç alan ilçe olacak. İşsizlik son bulacak.” dedi.

KERESTE FABRİKASI PROJESİ

Ayancık’ın göç alan bir ilçe haline getirilmesi için projelerinin olduğunu belirten Özay Çetin “Kereste fabrikası projemiz ile her türlü orman emvalini üretim faaliyetlerimiz olacaktır. Bu projemiz ile 200-250 Ayancıklı vatandaşa iş imkanı sağlayacağız.” dedi.

AYANCIK HALKI NEDEN SİZE OY VERSİN?

“Ayancık halkının beni çok iyi tanıdığını düşünüyorum. Benim şeffaf, yardımsever bir insan olduğumu ve sağ-sol parti ayrımcılığı yapmayan biri olduğumu Ayancık halkı bilir. Bu yüzden Ayancık halkının beni destekleyeceğini düşünüyorum. Ayancık turizmine katkı yapabilmek için kereste fabrikasında bungalov evler üreteceğiz. Atıl durumdaki radar bölgesini turizme kazandıracağız. Radar bölgesine sosyal tesis kurup buraya 1. ligden takımlar getireceğim.

TELEFERİK ve CAM TERAS PROJESİ

“Maltepe ve Radar bölgesinde teleferik projesi ve cam teras projesi ile turizme kazandıracağız. Böylelikle sadece dışarıdan Ayancıklının geldiği değil, her yerden turistin geldiği ilçe haline getireceğiz. Taş parke fabrikası açacağız. Üreten ve satan bir belediye olacağız. Çiçek üretimi yapacağımız sera ile paramız dışarıya gitmeyecek, hem de satış yapan ilçe konumunda olacağız.”

SOĞUK HAVA DEPOSU ve SPOR PROJELERİ

“Çok defa Ayancık’ta söylenipte yapılmayan soğuk hava deposunu ilçemize kazandıracağız. Nakliyecilerimizin garaj sorununu da düşündük. Ayancık’a yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza arsa tahsisatı yapılacaktır. Belediyemiz tarafından teşvik edilip 25 kişi çalıştırmaları şartıyla 5 yıl kira alınmayacaktır. Hakan Ünsal gibi değerleri tekrar Ayancık’ta yetiştirmek için sportif faaliyetlere önem vereceğiz. Kapalı yüzme havuzu inşa edeceğiz.”

OTOPARK PROJESİ

“Ayancık’ta park sorunumuz var. Mevcut pazaryerinin altına otopark yapılıp üstü tekrar pazaryeri ve bir kat daha otopark alanı yapılacaktır. Böylelikle park sorununu ortadan kaldıracağız. ”

Haber: AYANCIK GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.