Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Lescon Spor Çanta Modelleri Herkese Hitap Ediyor

Ticari hayatına ayakkabı üreticiliğiyle başlayan Erbay Grubun imal ettiği birçok spor malzemeden biri olan spor çanta, farklığıyla öne çıkmaktadır. 

Lescon Spor Çanta Modelleri Herkese Hitap Ediyor
26 Aralık 2019 12:43

Ticari hayatına ayakkabı üreticiliğiyle başlayan Erbay Grubun imal ettiği birçok spor malzemeden biri olan spor çanta, farklığıyla öne çıkmaktadır.  Lescon logosunu taşıyan bu çantalar günlük kullanımı kolaylaştıran ve birebir ihtiyaçları karşılayan bir tasarıma sahip olarak üretilmektedir. İster okula giderken, ister spora giderken, isterseniz kamp yapmaya giderken kulanın, ergonomik yapısıyla bu çantayı tercih ettiğinize pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz. Lescon spor çanta sizi yolda bırakmaz. Çünkü, o bir Türk markasıdır.

Kolay Kullanımlı Spor Çanta Lescon, Her Kesimden İnsana Hitap Etmektedir

Birçok özelliği üstünde bulunduran Lescon spor çanta, yüksek kaliteli kumaştan üretilmiştir. Kolay kullanım imkânı vermesi ve işlevselliği dikkat çekmektedir. Özellikle öğrenci kesimin gözdesi bir marka haline gelmiştir. Bunun en büyük sebebi ise; okula giden çocuklarımızın albenisi olan çantaları tercih etmeleri ve kulanım avantajlarının çok oluşudur. Ayrıca spor yapan anne-babanın da vazgeçilmez spor çantalarının başında gelmektedir.

Lescon Spor Çanta ile Fark Yaratın

Lescon spor çantanın birçok farklı renk ve desende modelleri bulunmaktadır. Özel bir kumaştan her türlü deformasyona dayanacak şekilde üretilmiştir. Şıklığıyla öne çıkan Lescon spor çantayı kullanırken, aynı zamanda da işlevsel kullanımı sayesinde rahat edeceksiniz. Dayanıklı fermuarlarıyla çantanın kullanımından bir hayli memnun olacaksınız.   Lescon spor çantası modelleri arasından birini seçmek ve satın almak isterseniz https://www.lescon.com.tr/spor-cantasi/ sayfasını ziyaret edebilir ve modelleri inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.