Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Cevizli Spor – Sinop Spor Kritiği

6 Mart 2013 09:03

Ters Köşe

PAZAR ERTESİ OLMADI

03.03.2013 Pazar günü A gurubu birincisi Sinop Spor, B gurubu üçüncüsü Cevizli Spor'a Ayancık Gazi stadında misafir oldu. Cevizli Spor kağıt üzerinde isimli oyuncular ve tecrübeli olarak bir kadro sahaya sürsede, kendi kalesine 3 gol attı.

Yeşil beyaz Cevizli Spor oyunun başında, önde istediği baskıyı kuramadı. Orta saha topla beklediği desteğin gelmemesine, geri dörtlünün kademe hataları da eklenince Sinop Spor gollerle tanıştı. Sinop Spor erken gelen gollerin etkisiyle ve topu yanlara açarak oyunu geniş alanda tutmayı başaran kaptan Fatih'le daha rahat oynamaya başladı.

İlk devre anlatılacak ya da yazılacak en önemli konu; soğuk havaya rağmen seyircinin her olumsuz harekette tepki göstermesi ve yeşil beyaz Cevizli Spor'u sürekli desteklemesiydi.

İlk devrenin bitimiyle skorun 1-6 olması tribünlerin boşalmasına neden oldu. İlk devre Emrah’la yer değiştiren Orhan, ikinci devre Lütfü'nün kadroya dahil olmasıyla oyuna hareketlik geldi. Sinop Spor ise ilk devredeki gibi defansif olarak öne çıkamadı. Bunu değerlendiren Cevizli Spor ikinci devre daha derli toplu oynamaya başladı.

Sinop Spor'un zayıf yönü defansıydı. Kalecileri iyi görüntü vermedi. Oyun kurması, degajları evlere şenlikdi. Geride 5, 7, 9 ve 10 numaraları göze batan futbolcularıydı. Sinop Spor tribünlere; yana çabuk açılan, top kaybında geride çabuk derinlik yapan görünümü veriyordu. En büyük kozları ise Boyabat Çeltik Spor'un şampiyon kadrosunda yer alan, Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan ve geçen sezon Ayancık Belediye Spor forması da giyen kaptan Fatih’i tam yerinde oynatmasıydı.

Cevizli Spor ikinci devre oynadığı oyunu diğer karşılaşmalarda ilk devre tutturabilirse iki şampiyon adayının arkasındaki üçüncü takım olabilir. Sinop Spor'un attığı yedinci golde Fatih'in akıl dolu derin ara pasında golü atan 7 numaranın pozisyonu kesinlikle ofsayt değildi. Demir'in yan hakeme kadar gidip itirazını ısrarla sürdürmesi, 2. sarıyı kırmızı görmeye kadar getirmesi hataydı.

Sinop Spor istediği 3 puanı ilk devre zaten almıştı. Ama karşılaşma bitiminde 1-6 olan skor, ilk devreden sonra 3-7 oldu. İkinci devre 2-1 yeşil beyazların üstünlüğü ise gözden kaçmaması gerekir.

Cumartesi günü galibi Ayancık Belediye Spor ile Pazar günü galibi Sinop Spor ilk ve ikinci devrenin 3. hafta karşı karşıya gelecek.

Darılmadan, gücenmeden; gerektiğinde överek, yeri geldiğinde eleştirerek köşemizin adına yakışr şekilde TERS olmadan, TERS KÖŞE'de birlikte olmaya devam edeceğiz.

Hafta sonu oynanacak olan BAL ligi karşılaşmasında Ayancık Spor-Ordu Altaş Soya Spor müsabakısında köşemizin okunması dileğiyle.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.