Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Bir Dünya Markası Tommy Hilfiger

Bazı markalar tarih yazar. Bazı markalar öncü ve yol açıcı olan markalardır.

Bir Dünya Markası Tommy Hilfiger
Aslan Özdemir
29 Kasım 2019 13:53

Bazı markalar tarih yazar. Bazı markalar öncü ve yol açıcı olan markalardır. Ama kimi zaman yerelden çıkıp bir marka haline gelmek çok da kolay olmayan olgulardan bir tanesidir ama Tommy Hilfiger dünyada bunu başarabilen ender markalar arasında saygın bir yere sahiptir.

Hayrettin Kaya

Amerika Birleşik Devletleri kökenli markanın kuruluş tarihi 1985 yani çok eski tarihli bir marka değil. Ama kurulduğu günden bugüne yaklaşık 35 senedir giderek güçlenerek ilerleyen ve kendini dünyanın her yerinde kanıtlamış hale gelen kadın erkek giyiminin öncü kuruluşlarından bir tanesi.

Markanın Ürün Gamında Yer Alan Ürünler

Lakin markanın ürün gamında sadece kendisine has çizgisi ile kadın erkek giysileri bulunmuyor. Gerek markanın kendi ürünleri ile, gerek farklı kıyafetler ile tamamlanabilecek olan çok özel saatler ve takılar bulunuyor.

Saat konusunda markanın ürün gamı bir hayli geniş. Her zevke her beğeniye uyan bir model mevcut.Modanın ana trendlerini takip eden saatlere bile kendi çizgisini vurur iken, klasik haline gelen saatleri de yok değil. 

Saat dışında çok şık, çok tarz olan kolyeler, bilezikler, küpeler her dem farkını ortaya koymak isteyen elitist insanların vazgeçilmezi olacak türden. Bir kere alıp yıllarca kullanabileceğiniz şıklıkta ve kalitede.

Neden Tercih Edilmeli?

Neden özellikle Tommy Hilfiger markalı takı ve saatler seçilmeli sorusuna üstte de yanıt verilmiş olmakla beraber bu ürünlerin en temel farkı, her tür kıyafet ile her yaşta rahatlıkla tamamlanabilmesi. Amerikan stili olması ürünün bir diğer farkı. Modern, çağdaş giyinen insanlar için ise elbette vazgeçilmez. https://www.saatvesaat.com.tr/marka/tommy-hilfiger sayfasında markalı ürünleri görebilirsiniz.

advertising

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.