Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Zıpzıp Baba Müjdeyi Verdi! Sinop’ta Eğlence Merkezi Açılıyor

Sinop’ta faaliyet gösteren Zıpzıp baba isimli iş yeri sahibi Musa Özen basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı. Musa Özen, Sinop’ta eğlence merkezi açacaklarının müjdesini verdi.

Zıpzıp Baba Müjdeyi Verdi! Sinop’ta Eğlence Merkezi Açılıyor
5 Ocak 2016 23:17

Sinop’ta faaliyet gösteren Zıpzıp baba isimli iş yeri sahibi Musa Özen basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı. Musa Özen, Sinop’ta eğlence merkezi açacaklarının müjdesini verdi.

Yaklaşık olarak sekiz aydır Çocuklara yönelik hizmet veren Musa Özen yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; Sizlerinde bildiği gibi ilimizde çocuklara yönelik eğlence sektörüne hizmet vermekteyim. Bu süreçte beklentilerimizin üstünde bir taleple karşılaştık. Ancak şuan ki işletmemizde yaş sınırı vardı, 1.5 ila 13 yaş aralığında hizmet veriyorduk. Yeni projelerimizle birlikte bu yaş sınırını ortadan kaldırarak 7 den 70’e hizmet vereceğiz. Bu anlamda Sinop’a yapılacak olan alışveriş merkezinde tüm halkımıza hizmet verecek bir eğlence merkezi açacağız. Bu konu ile alakalı avm yetkilileri ile görüştük ve nihai sonuca ulaştık. Yaptığı konuşmada Sinoplulara bir müjde de veren Özen İlimize Bowling salonu getireceğini açıkladı. Bowling salonunun yanı sıra birbirinden farklı bir çok oyunu da Sinop’a getireceğim. Getireceğim bu oyunlar Türkiye’de çok az sayıda var, Allah nasip ederse Sinop’a da nasip olacak. 7 den 70’e her kesimin eğlenebileceği, halkımızın çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebileceği bir oyun parkuru kuracağız. Eğlence merkezimizde bir çok oyun olacak bunları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.

İşletmeci Musa Özen konuşmasının sonunda bu tür eğlence merkezlerinin çocuklar üzerindeki etkisine ve önemine yer verdi. “ Buraya gelen çocuklar eğlenmenin yanı sıra bilgi ve beceri kazanıyor. Bunun yanı sıra çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve topluma daha yararlı bir birey yetiştirmek için onlara gereken zamanı da ayırmak çok önemli. Bu tür eğlence merkezlerine gelen çocuklardaki değişim ise asla tartışılmaz bir gerçek. Bu sektöre önem vermemdeki asıl gerçekler ise bunlar, çocuklarımızın anne ve babaları ile bir arada olması, birlikte eğlenirken bilgi ve becerilerinin arttırılmasının ne kadar önemli olduğunun farkında olmamdır. Şimdiden İlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.