Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

‘Yurdum İnsanı’nın Samsun seçmeleri yapılacak

Lovelet Outlet, Yurdum İnsanı’nın Samsun seçmelerine ev sahipliği yapacak…

‘Yurdum İnsanı’nın Samsun seçmeleri yapılacak
Aslan Özdemir
27 Ocak 2014 13:01

Lovelet Outlet, Yurdum İnsanı’nın Samsun seçmelerine ev sahipliği yapacak…

Hayrettin Kaya

 

 Karadeniz Bölgesi’nin en büyük oulet merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nde, kapıları herkese açık tek program olan ‘Yurdum İnsanı’nın Samsun seçmeleri yapılacak. Show Tv kanalında düzenlenen ve sunumunu ekranların en neşeli ikilisi Çağla Şikel ve Alişan'ın yaptığı ‘ Yurdum İnsanı’ programının seçmeleri, Samsun’da sadece Lovelet Outlet’te 4-5 Şubat tarihlerinde, Lovelet Outlet Sinema salonunda gerçekleşecek. Birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyicileri ekrana kilitleyen Yurdum İnsanı programı için,7’den 70’e herkes Lovelet Outlet’te yeteneklerini sergileyebilecekler. 4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek seçmeler saat 11.00 ile 20.00 arası yapılacak.

 

 Çağla Şikel ve Alişan’ın neşeli sohbetleri ve Necla Ana’nın eğlenceli yorumları ile yurdun dört bir yanından katılımcılarıyla gündüz kuşağını renklendirecek olan programın kapıları ‘Yurdum İnsanı’, toplumu günlük dertlerinden ve sıkıntılarından uzaklaştırmayı amaçlıyor. Birbirinden ilginç kabiliyetleri, gün yüzü görmemiş icatları, Anadolu insanının tüm doğallığını ve Türkiye’nin 7 bölgesinin rengini ekrana yansıtacak olan program, herkesi şaşırtacak. 

  

  Karadeniz Bölgesi seçmeleri için 4 ve 5 Şubat tarihlerinde yapılacak olan seçmelerde, Show Tv program ekibi, Lovelet Outlet Alışveri Merkezi’nde Samsulularla buluşup programa katılacak isimleri seçecek. Lovelet ailesi, yeteneği olan herkese yeteneklerini sunmak için imkan veriyor ve evine davet ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.