Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Youtube’den Yeni Özellik! 360 Derece Canlı Video İzlenecek

Sürekli kendini geliştiren Youtube’ye yeni bir özellik daha geliyor. Artık Youtube’de 360 derece özelliğine sahip canlı videolar izleyebileceksiniz.

Youtube’den Yeni Özellik! 360 Derece Canlı Video İzlenecek
3 Şubat 2016 19:22

Sürekli kendini geliştiren Youtube’ye yeni bir özellik daha geliyor. Artık Youtube’de 360 derece özelliğine sahip canlı videolar izleyebileceksiniz.

Oturduğunuz yerden farklı mekanlara ve etkinliklere doğru yelken açabileceksiniz. Dünyanın en büyük video kütüphanesi YouTube, kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Yakın zamanda 360 derecelik video oynatma ve 4K desteği gibi yenilikler getiren platform, önümüzdeki günlerde gelişmiş bir canlı yayın sistemine de el atmak istiyor. Aslına bakarsanız YouTube’ta zaten canlı yayın özelliği var. Ama bu kez düşünülen, bu canlı yayınların 360 derecelik sunulması ve takipçilerin de VR gözlükleraracılığıyla bu yayınları takip edebilmeleri.

BuzzFeed News’ta yer alan bilgilere göre YouTube’un bu yönde çalışmaları var, ama bunların kullanıcılara ne zaman sunulacağı belli değil. Çünkü teknik anlamda bazı zorluklar bulunuyor ve bu zorluklar da an itibarıyla sorunlar oluşturuyormuş.

Eğer sorunsuz bir işleyiş sağlanabilirse, filmlerden spor organizasyonlarına, konserlere kadar birçok etkinlik 360 derece ve canlı olarak yayınlanabilir ve yepyeni bir yayıncılık dönemi başlayabilir.

Youtube’da videoları hızlandırmak ya da yavaşlatmak

Unutmadan şunu da ekleyelim. NextVR, geçtiğimiz yılın ekim ayında NBA’in açılış maçını 360 derece canlı yayınla sporseverlere sunmuştu.

Yeni bilgiler oldukça haberdar edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.