Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 17°C

Yılın Öğretmeni Ayancık’ı Temsil Edecek

81 ilden seçilen mesleğinde fark yaratan öğretmenler arasında Sinop’u temsilen Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Deniz Baş seçildi.

Yılın Öğretmeni Ayancık’ı Temsil Edecek
23 Kasım 2023 19:23

Milli Eğitim Bakanlığınca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden seçilen öğretmenlere özel program hazırlandı.

81 ilden seçilen mesleğinde fark yaratan öğretmenler arasında Sinop’u temsilen Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Deniz Baş seçildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, hazırlanan etkinlikler, tüm illerden seçilen ve mesleğinde fark yaratan öğretmenlerin katılımıyla 22 Kasım’da Ankara’da başlayacak. Seçilen öğretmenler Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek programlara katılacak. Öğretmenler tarihi, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceği özel programla 24 ve 25 Kasım’da İstanbul’da ağırlanacak.

Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Sultanahmet Meydanı, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi gibi İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal alanlarını gezecek öğretmenler, BAYKAR AR-GE Merkezi’ni de ziyaret edecek.

81 ilden seçilen mesleğinde fark yaratan öğretmenlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından da kabul edilmesi bekleniyor.

Yılın Öğretmeni Ayancık'ı Temsil Edecek

YORUMLAR

  1. Zuhal Karahan Acarlar dedi ki:

    Tuğba Deniz Baş gibi mesleğinde başarılı ve öğrenciye güzel davranan her öğretmen değerlidir. Hiç kimsenin çocuğa şiddet gösterme hakkı yoktur. Öğrenciye bir tokat atan kişi , sadece kendini öğretmen sanan bir ruh hastasıdır. Zuhal Karahan Acarlar