Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

YGS Soru Ve Cevapları Ne Zaman Paylaşılacak?

YGS soru ve cevaplarına öğrencilerin 2 gün içerisinde ulaşabileceği belirtilirken, konuyla ilgili net bir tarih ve saat verilmedi.

YGS Soru Ve Cevapları Ne Zaman Paylaşılacak?
Aslan Özdemir
13 Mart 2016 13:15

Bugün saat 10.00’da başlayan ve milyonlarca öğrencinin ter döktüğü YGS sınavının sonuçları 2 gün içinde açıklanacak.

Hayrettin Kaya

Lisede okuyan ve üniversitede eğitimini devam etmek isteyen öğrencilerin katıldığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), bugün saat 10’da başladı. 2 milyon 178 bin 563 adayın giriş yaptığı sınav, bugün tüm illere farklı bir heyecanın yaşanmasına neden olurken, adaylar 160 soruyu doğru cevaplayarak yüksek puan almaya çalıştı.

160 Dakika Sürdü!

Saat 10.00 başlayan sınavda öğrencilerin 160 soru için 160 dakikası olurken, sınav 12.40’da sona erdi ve tüm sınav salonlarında öğrencilerin cevap kâğıtları toplandı.

173 il ve ilçe merkezindeki kurulan sınav salonlarında sınava giren öğrenciler şimdi YGS sınav soru ve cevaplarına çevrildi. Daha önce ÖSYM tarafından yapılan açıklamalarda öğrencilerin ÖSYM sitesi üzerinden tüm kitapçığa ulaşabileceği açıklanırken, öğrenciler sınavda yaptıkları cevaplamaya göre tahmini bir puan hesaplaması yapabilecek.

2 Gün İçinde Yayınlanacak!

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin 2 gün içerisinde tüm sorular ulaşabileceği belirtilirken, konuyla ilgili net bir tarih ve saat verilmedi.

Sınav sonuçlarının 25 Mart’ta açıklanacağı öğrenilirken, 12 gün sonra tüm öğrenciler başarı durumun görebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.