Dolar 32,4253
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Yeni Tarayıcı Brave Özellikleri! İnternetten Para Kazanmanın Yeni Yolu 2016

Google Chrome, Mozilla ve Opera tarayıcılarına bir yenisi daha ekleniyor. Brave isimli yeni tarayıcı yakında kullanıma açılacak. Brave tarayıcısı ile çok kolay yoldan para kazanabilirsiniz. İnternetten kolay para kazanmanın yeni yolu.

Yeni Tarayıcı Brave Özellikleri! İnternetten Para Kazanmanın Yeni Yolu 2016
1 Şubat 2016 00:06

Google Chrome, Mozilla ve Opera tarayıcılarına bir yenisi daha ekleniyor. Brave isimli yeni tarayıcı yakında kullanıma açılacak. Brave tarayıcısı ile çok kolay yoldan para kazanabilirsiniz. İnternetten kolay para kazanmanın yeni yolu.

Javascript’in yaratıcısı ve Mozilla’nın kurucusu olan Brendan Eich, yeni çıkartacakları tarayıcıdan kullanıcıların oturduğu yerden para kazandıracak açıklaması yaptı. Brave Browser sayesinde birkaç tıkla para kazanmak mümkün olacak.

Bilgisayar ve internetle sıklıkla haşır neşir olanlar olarak hemen hemen hepimiz Google’ın Chrome tarayıcısı, Opera ve Mozilla Firefox’la internet üzerindeki işlemlerimizi hallediyoruz. Yeni bir tarayıcı arayışında olmadığımız düşünüldüğünde Brave Browser’in ne kadar popüler olacağı şimdilik muamma ancak, para kazandıracak olması Brave’yi biraz daha ilgi çekici yapabilir..

Microsoft’un Edge tarayıcısının hali zaten malum ancak popüler olanlara karşı piyasada yer alacak olan yeni isimlerin ciddi bir atılımla yayınlanması tartışılmaz bir gerçek. Hele Chrome’un tahtını sallamak daha oldukça zorken büyük bir yükün altına girerek sıyrılıp çıkmak icin ciddi çalışmalar yapmak gerekiyor. Mozilla’nın kurucusu olan Eich, kullanıcılar dahil birçok kişinin oturduğu yerden para kazanmaları için yeni bir tarayıcı üzerinde çalıştıklarını duyurması, yerini sağlamlaştıran tarayıcılara karşı iyi bir hamle olarak görülüyor.

Microsoft’un Edge’sinin kullanım oranlarnın giderek düşüş eğilimi sergilemesi, Chrome’un tahtının sağlamlığı, Mozilla’nın yerinin sarsılacak gibi olmayışı ile Opera’nın da kendi kitlesine karşı yüzü kara çıkarmaması karşılığında yeni bir tarayıcı icin atılacak adımın sağlamlığı kullanıcı bazlı değişkenlerin dengesinde iyi bir oynama yapabilir. Nitekim Brendan Eich’in verdiği bilgiye göre bu dengelerin değişmesi yıl sonuna doğru saglanacak gibi..

Yapılan çalışmaya bakılırsa Brave Borwser, gezindiğiniz sitelerde yer alan bütün reklamları engelleyerek kendi reklamlarını gösterecek ve elde edilecek toplam gelir bir havuz sisteminde toplanacak ve tedarikçiler ve kullanıcılar arasında bu gelir pay edilecek.

Burda akıllara şu sorular geliyor; Kullanıcılar dışında kalanlar bu gelirden neden ve nasıl pay alacak? Diger soru da, sadece internette gezinmek yeterli olacak mı? Yoksa PTC reklamları gibi ilerleyen zamanlarda ‘şunları yaparsanız şu kadar para kazanacaksınız yapmazsanız yok” gibi bir anlayış getirilecek mi bilmiyoruz ancak Eich’in verdiği bilgiye göre Brave Browser kullanan istisnasız herkes bu gelirden bir şekilde pay alacak..

Yeni tarayıcı 2016 sonlarından itibaren kullanıma sunulacak. Hep birlikte nasıl bir sistemle karşılaşacağımızı bekleyip göreceğiz.

Sizce site site para kazanacağım diye vir sürü yere üye olmak zorunda kalmadan bir tarayıcıdan para kazanmak, nasil bir fikir olabilir? Düşüncelerinizi yorum bölümümüzden bizimle paylaşabilirsiniz…

YORUMLAR

  1. samet dedi ki:

    para kazanma şekli nasıl olcak üyelik fln