Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Yeni iPhone LED teknolojileri ile donanacak

Yeni iPhone yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı en büyük cihazlardan bir tanesi olacakmış.

Yeni iPhone LED teknolojileri ile donanacak
Aslan Özdemir
14 Şubat 2016 08:18

Yeni iPhone yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı en büyük cihazlardan bir tanesi olacakmış.

Hayrettin Kaya

Cupertino’lu şirketin iPhone 7’de kulaklık girişini kaldıracağı ve ses kalitesini iyileştirmek için başka planları olduğu uzun zamandır söyleniyor. Şimdi de iPhone 7’ye 2. hoparlörün ekleneceğini iddia eden bir rapor var.

Analist Blayne Curtis ve Christopher Hemmelgarn tarafından yazılmış olan Barclays araştırma notlarına göre Apple, yeni iPhone’da kulaklık girişini yerine 2. hoparlör kullanacak. Raporda 2. hoparlöre Cirrus Logic tarafından tedarik edilen amfinin güç vereceği iddia ediliyor. Bu durum iki hoparlörün telefonun alt kısmında olacağı almanına geliyor. iPhone 7 açıkçası en iyi stereo sese sahip olmayabilir. Raporda ayrıca iPhone 7’de dinamik gürültü önleyici kullanılmayacağı, temel sayısal bir codec’in olacağı kaydediliyor. Gürültü önleyici iPhone 7s’e saklanan özelliklerden biri olabilir. En azından analistler raporda böyle öngörmüş.

Hatırlarsanız eski tarihli dedikodularda iPhone 7’nin kablosuz kulaklıklarla tüketicilere sunulacağı ileri sürülmüştü. Fakat yeni raporda kulaklıkların kablolu olacağı ve Lightning portundan bağlanacağınden bahsediliyor. Fakat tedairk zinciri kaynaklarına dayandırılan başka bir rapor Lightning yerine USB Type-C portu olacağını iddia etmişti. Bu da işin diğer ilginç bir noktası. Şimdilik söylentiler ve teoriler bu kadarla sınırlı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.