Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Yeni iPhone 5SE Özellikleri ve Son Güncelleme

Yeni iPhone modeli piyasaya yakın zamanda çıkacak. iPhone 5SE özellikleri internete düştü.

Yeni iPhone 5SE Özellikleri ve Son Güncelleme
27 Ocak 2016 00:28

Yeni iPhone modeli piyasaya yakın zamanda çıkacak. iPhone 5SE özellikleri internete düştü.

Güncellenmiş bir iPhone 5S modeliyle ilgili dedikodulara daha önce de rastlamıştık; 6C yerine iPhone 5E’nin tanıtılacağı da iddia edilmişti. Ancak 9to5Mac’in raporu bir iPhone “5SE” ile tanışabileceğimizi söylüyor.

iPHONE 6 DONANIMI 5S’E YARLEŞTİRİLECEK

Sitenin kaynaklarına göre Apple, iPhone 6’nın donanımını iPhone 5S’e yerleştirmeyi düşünüyor. Bu durumda Apple Pay, A8 işlemci, 8 megapiksel kamera, 1.2 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip, gövdesi iPhone 6’ya benzeyen bir telefonla tanışabiliriz.

Yeni telefonda Live Photos özelliğinin bulunacağı ancak ekrana ne kadar bastırdığınızı algılayan 3D Touch’ın sunulmayacağı söyleniyor.

4 inç’lik iPhone, küçük boyutlu iPhone’u özeleyen birçok kullanıcıyı sevindirecektir. Tabi ki tüm bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu akıldan çıkarmamakta fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.