Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Yeni İpad Pro Ne Zaman Satışa Çıkacak? Teknik Özellikleri

Dünyaca ünlü teknoloji firması Apple‘ın içinde bulunduğunuz mart ayı içerisinde yapması beklenen etkinlikte birden çok yeni özel cihazı tanıtması tahmin edilmekte. Belirtilen cihazlardan birinin ise 9.7 inç iPad Pro olacağına yönelik dedikodular ise uzun zamandır yüksek dilde ifade edilmekte. Ayrıca ünlü şirket, iPad Pro serisinin sayfasını Geride bıraktığımız sene tanıtmış olduğu 12.9 inç ekranlı iPad Pro ile açtığı belirtiliyor. Bununla birlikte yeni ve özenle hazırlanmış olan iPad Pro’da, iPhone 6s ile iPhone 6s Plus’ta olduğu gibi, tam 12 megapiksel arka kameranın olacağı iddiasıysa çok konuşulan ürün oldu.

Yeni İpad Pro Ne Zaman Satışa Çıkacak? Teknik Özellikleri
1 Mart 2016 21:20

Dünyaca ünlü teknoloji firması Apple‘ın içinde bulunduğunuz mart ayı içerisinde yapması beklenen etkinlikte birden çok yeni özel cihazı tanıtması tahmin edilmekte. Belirtilen cihazlardan birinin ise 9.7 inç iPad Pro olacağına yönelik dedikodular ise uzun zamandır yüksek dilde ifade edilmekte. Ayrıca ünlü şirket, iPad Pro serisinin sayfasını Geride bıraktığımız sene tanıtmış olduğu 12.9 inç ekranlı iPad Pro ile açtığı belirtiliyor. Bununla birlikte yeni ve özenle hazırlanmış olan iPad Pro’da, iPhone 6s ile  iPhone 6s Plus’ta olduğu gibi, tam 12 megapiksel arka kameranın olacağı iddiasıysa çok konuşulan ürün oldu.

Orijinal iPad Pro ve iPhone 6s aynı gün resmiyet kazanmıştı. Dolayısıyla şirketin orijinal iPad Pro’da yer vermediği 12 megapiksel kameraya 9.7 inç ekranlı modelde yer vermesi biraz garipsenebilir. Ancak yeni iPad Pro’nun boyut itibarıyla fotoğraf ve video çekimine daha uygun bir cihaz olması Apple’ı böyle bir karar vermeye itmiş olabilir. Buna ek olarak, iPhone 7 prototiplerinin ortalıkta dolaşmaya başlamasıyla birlikte iPhone 6s’e olan talebin gerilemesi ve Apple’ın elindeki kamera sensörlerini başka cihazlara aktarma şansının artmış olması da potansiyel ihtimaller arasında değerlendirilebilir.

9.7 inç iPad Pro’nun yetenekleri bakımından 12.9 inç ekranlı versiyonla aynı yerde durması bekleniyor. Yeni tabletin de Apple tarafından üretilen akıllı klavyeyi ve özel kalemi desteklemesi öngörülüyor. Bu beklenti, tablette Smart Connector bulunmasının da bir hayli yüksek ihtimal olduğu anlamına geliyor.

9to5Mac’in haberine göre, iPad Pro’nun 9.7 inç ekranlı versiyonunda A9X işlemci bulunacak. Şirket, tablette ekran konusunda da çeşitli iyileştirmeler sunması ve yeni iPad Pro’yu mevcut iPad Air 2’ye kıyasla biraz daha cazip hâle getirmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Apple’ın yeni iPad Pro ile birlikte 4 inç ekranlı iPhone SE’yi de tanıtmasının beklendiği etkinliğin gerçekleşmesi için 21 Mart işaret ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.