Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Yeni Bir Hayat Show TV Başlıyor!

İzleyen herkesin kendinden bir şeyler bulacağı program önümüzdeki günlerde Show TV’de başlıyor.

Yeni Bir Hayat Show TV Başlıyor!
Aslan Özdemir
12 Mart 2016 22:17

Ekranlarda yeni bir furya olarak başlayan beni baştan yarat formatı, Show TV’de de başlıyor.

Hayrettin Kaya

Show TV uzun bir süreden beri tanıtımını yaptığı programı için resmen açıklama yaptı. Yeni Bir Hayat adı ile yayınlanacak programda kişilerin yeni bir hayata sahip olması sağlanacak.

Son yıllarda kanal içi sorunlar nedeniyle dizi ve yarışmalarda geri planda kalan Show TV ekranlara yepyeni bir program ile dönüş yapıyor. Yeni Bir Hayat adı verilen programda kişiler hayatlarını daha iyi bir hale getirmek için yarışacak.

Jürinin de olacağı programda, kişilerin sorunlarını yenmesi ve bu yönde radikal kararlar alarak hayatını sürdürebilmesi amaçlanırken, bu konuda yeni bir hayata başlanacak.

Psikolojik destek sağlanacak yarışmacılar, hayatlarına daha iyi şartlarda devam etmek için mücadele verecek.

Cengiz Abazoğlu ve Ebru Şallı gibi isimlerin jüri koltuğunda oturacağı programa şimdiden büyük bir ilgi gösterilirken, dans ve diğer sanat dallarına kadar pek çok imkan yarışmacılara sunulacak. İzleyen herkesin kendinden bir şeyler bulacağı program önümüzdeki günlerde Show TV’de başlayacak. Yarışmada başvurular ise online olarak devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.