Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Yaralı Kahraman Tazeoğlu Kitabının Özeti Yayınlandı

Satış rekorları kıran Kahraman Tazeoğlu’nun “Yaralı” kitabı hakkında bilgileri sizin için derledik.

Yaralı Kahraman Tazeoğlu Kitabının Özeti Yayınlandı
Aslan Özdemir
13 Ocak 2016 18:48

Satış rekorları kıran Kahraman Tazeoğlu’nun “Yaralı” kitabı hakkında bilgileri sizin için derledik. Yaralı kitabının özeti hakkında bilgi yazımızın devamında…

Hayrettin Kaya

 

Kitap 2014 yılında destek yayınevi tarafından basılmıştır.Kitabın yazarı herkesin yakından tanıdığı Kahraman Tazeoğlu’dur. Kitabın türü ise Deneme ve Romantik Aşk üzerine yazılmış olmasıdır.Daha çıkalı kısa süre olmasına rağmen kitap en çok satanalr listesinde ilk sırada yerini almış durumda.Kitap hakkında sizler için küçük bir araştırma yaptık.Kitabın arka kapak bilgisini ve kısa özetini haberin devamında bulabilirsiniz…

Yaralı Kitap Özeti

Bazı Yaralar Sardıkça Kanar
Güzel sözlerin usta kalemi Kahraman Tazeoğlu yine herkesin kalbini çalacak yeni eseri olan Yaralı ile raflardaki yerini alıyor.

Daha önce Kıyısızlar, Başka, Bambaşka ve son olarak Bukre ile büyük beğeni toplayan ve sözleri sosyal medyada en fazla paylaşılanlar arasında yer alan ünlü yazar yeni kitabı Yaralı’da da yine aşka dair her şeyi sunuyor.

Yaralı Arka Kapak Bilgisi
Artık hatırlanmaya değecek kadar bile kalmadın. Seni unutmak hakkım! Unutkan biri değilimdir ama sen bende hatırlanacak hiçbir şey bırakmadın. Benim unutulmuşum olmak bile güzeldir, bil. Aşk mı? Aramızda kaldı; içimizde değil… Yanlış aşkta doğru aranmaz. Ama yine de oku istiyorum. Cümlelerimde gizlenmiş duygudan ne anladığını benim nasıl yazdığım değil, senin nasıl okuduğun belirler.

“Kör müydü gözlerin, nasıl göremedin” diye sordular senden sonra. Kör değildim. Ve hayatımda en çok iki kere parlamıştı gözlerim. Birincisi seni ilk gördüğüm, ikincisi giderken ardından baktığım gün. İlkinde aşkın ışığından, ikincisinde gözyaşlarımdan… O iki anın arasındaysa hep kapalıydı gözlerim. Aşkına inandığımdan.Kör değildim, sadece güvenmiştim!

Not: Bugün seni düşünmeden yaşayabilmeyi başardığım ilk gün. Hadi topla seni benden. Kalbim seni uğurluyor. Al bu yara sende kalsın. Artık beni acıtmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.