Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Yapay Zeka ile Desteklenen Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima ile Özel Konfor Deneyimi

Yapay Zeka teknolojisi ile desteklenen Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima ile evinizde özel bir konfor deneyimi yaşayın. Teknolojinin verimliliği ve konforu bir arada sunuyor.

Yapay Zeka ile Desteklenen Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima ile Özel Konfor Deneyimi
27 Şubat 2024 12:18

Yapay Zeka Destekli Konfor

Samsung’un WindFree™ Elite PM 1.0 kliması, yenilikçi yapay zeka teknolojisi ile kişiselleştirilmiş konforun mükemmel bir örneğini sunuyor. Bu klima, kullanıcıların tercihlerini anlayan ve buna göre en uygun soğutma modunu seçen yapay zeka destekli bir moda sahip. Bu yenilikçi özellik, ortamın serinlik dengesini sürekli olarak izliyor ve gerektiğinde ayarlamalar yaparak ideal ortam koşullarını sağlıyor. WindFree™ İyi Uyku modu ise, gece boyunca soğuk hava akımını engelleyerek, uyku kalitesini önemli ölçüde artırıyor.

Enerji Verimliliği ve Hava Kalitesi

WindFree™ Elite PM 1.0 klima, on binlerce mikro hava deliği aracılığıyla havayı yumuşak ve sessizce dağıtarak, kullanıcılara serin ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Bu özelliği sayesinde klima, sıradan soğutma sistemlerinin yarattığı rahatsız edici hava akımlarını ve gürültüyü ortadan kaldırıyor. WindFree™ modu, hızlı soğutma moduna kıyasla yüzde 77’ye varan oranda enerji verimliliği sağlıyor. Elektrostatik şarj kullanarak havadaki en küçük partikülleri bile yakalayabilen gelişmiş bir PM 1.0 filtresine sahip olan klima, hava kalitesini optimize ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.