Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Xperia M5 Güncellemesi Tüm Dünyaya Duyuruldu – Güncelleme İle Gelen Yenilikler Neler? – (31/01/2016) – Pazar

Teknoloji devi akıllı telefon isimlerinden birisi olan Japonya merkezli Sony, geçmiş olduğumuz yıl içerisinde birden fazla farklı modeli satış durumuna sunmakta iken, bunlardan bir tanesi ise kamera odaklı olarak çıkış yapmış ve özellikle de Selfie çekimler adına yapılmış olan Xperia M5 ismindeki model olduğu görülmüştü..

Xperia M5 Güncellemesi Tüm Dünyaya Duyuruldu – Güncelleme İle Gelen Yenilikler Neler? – (31/01/2016) – Pazar
Aslan Özdemir
31 Ocak 2016 13:23

Teknoloji devi  akıllı telefon isimlerinden birisi olan Japonya merkezli Sony, geçmiş olduğumuz yıl içerisinde birden fazla farklı modeli satış durumuna sunmakta iken, bunlardan bir tanesi ise kamera odaklı olarak çıkış yapmış ve özellikle de Selfie çekimler adına yapılmış olan Xperia M5 ismindeki model olduğu görülmüştü.

Hayrettin Kaya

Sony Xperia M5, bazı ülkeler içerisinde geride bırakmış olduğumuz yıl itibariyle tüketicilerin beğenisine sunulmuş iken, Avrupa içerisinde ise Şubat ayında raflardaki yerini alacağı belirtildi. Ve ayrıca cihaz İngiltere gibi bazı ülkeler içerisinde de ön siparişe sunulmuş olarak bildirildi.

Teknoloji harikası Sony’nin akıllısı, Android 5.0 Marshmallow güncellemesi sunulduğu görülmüştü. Büyük bir merak ile tüketiciler Android 6.0 Marshmallow güncellemesini beklemekte iken, aktarılan bilgilere yönelik olarak hem Sony Xperia M5 hem de Sony Xperia M5 Dual versiyonları adına Androd 5.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başlanmıştır.

Güncelleme ayrıca Ocak ayı güvenlik güncellemesi olayını da içerdiği belirtilmektedir. Yaklaşık olarak 600MB dosya büyüklüğüne sahip olmakta olan güncelleme Sony Xperia M5 için 30.1.A.1.33, Sony Xperia M5 Dual için 30.1.B.1.33 yapım numarasına sahip durumdadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.