Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Whatsapp nedir? Whatsapp nasıl indirilir?

Whatsapp hakkında gelen bilgiler şaşırtıcı oldu.

Whatsapp nedir? Whatsapp nasıl indirilir?
18 Ocak 2016 23:18

Whatsapp hakkında gelen bilgiler şaşırtıcı oldu.

Whatsapp artık tamamen ücretsiz. 1 milyarın üzerindeki kullanıcısıyla dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni kullanıcılarına uyguladığı bir yıl sonunda 0.99 centlik (Yaklaşık 3 TL) senelik yenileme ücretini kaldırdı.

Şirket yaptığı açıklamada uygulaya reklam alma gibi bir planları olmadığını belirtti.

Şirket artık uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu duyurduğu açıklamasında yakın bir gelecekte bankalar ve havayolları ile müşterilerinin Whatsapp üzerinden konuşabileceği bir sistem test ettiklerin belirtti.

2014 yılının şubat ayında Facebook Whatsapp’ı 19 milyar dolara satın almıştı.

Peki Whatsapp Tam Olarak Nedir?

Whatsapp kullanımı gittikçe yaygınlaşan bir mesajlaşma uygulaması. Birçok rakibi olmasına rağmen piyasada en çok kullanılan mesajlaşma yazılımı şuan. İlk yıl kullanımı ücretsiz. Sonraki yıllardaysa ufak bir rakam karşılığında kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Whatsapp Uygulamasını Görmek İstiyorum

Daha önce whatsapp kullanmayanlar için whatsapp’ın android ve ios işletim sistemlerinde nasıl göründüğünü de paylaşmak istedim. Ekran görüntüleri burada;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.