Dolar 32,4813
Euro 34,5678
Altın 2.477,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Whatsapp Kullanıcıları Güncellendi – Yeni Whatsapp ücretsiz indir

En çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp kullanıcı sayısı açıklandı. Ayrıca Whatsapp yeni güncellemesi ücretsiz indirme apk paylaşıldı. Whatsapp 1 Şubat 2016 güncelleme indir.

Whatsapp Kullanıcıları Güncellendi – Yeni Whatsapp ücretsiz indir
1 Şubat 2016 23:53

En çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp kullanıcı sayısı açıklandı. Ayrıca Whatsapp yeni güncellemesi ücretsiz indirme apk paylaşıldı.

Sosyal Medya Sitesi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg; Sosyal Medya Sitesi Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın kullanıcı sayılarını açıkladı.

Mark Zuckerberg, Sosyal Medya Sitesi Facebook hesabından Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın kullanıcı sayılarını açıkladı. Sosyal Medya Sitesi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg tarafından paylaşılan verilere göre, Sosyal Medya Sitesi Facebook şu an itibariyle 1.59 milyar aylık aktif kullanıcıya sahip. Açıklanan verilere göre WhatsApp’ın 900 milyon, Messenger’ın ise 800 milyon aylık aktif kullanıcısı mevcut. Bunların yanında Instagram’ın aylık aktif kullanıcı rakamı ise 400 milyon.

Whatsapp Güncelleme
Android kullanıcılarının popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta merakla beklediği tasarım değişikliği gerçekleşti. Google tarafından Android 5.0 ile getirilen Materyal Tasarım anlayışı nihayet WhatsApp’ta yerini buldu. Görünüm açısından büyük değişikliklerin gözlemlenmediği uygulama yeni grafik stili adı altında güncellendi. İlk olarak sesli görüşme özelliği ile ortaya çıkan çağrılar, sohbetler ve kişiler sekmeleri daha önceki beyaz görünümünlerinden kurtularak uygulamanın rengiyle bütünleştirilmiş.

Birkaç küçük animasyon, renk ve simgelerle özelleştirilen uygulamada durum çubuğu geçmiştekinden biraz daha farklı görünüyor. Yazılım rengine uygun hale getirilen uygulamanın materyal tasarımını cihazınızda etkinleştirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan WhatsApp’ın güncel 2.12.34 sürümünü resmi sitesinden APK olarak cihazınıza indirip kurabilirsiniz. Whatsapp son güncelleme indirip kurabilirsiniz!

Mesajlar hakkında daha fazla bilgi

Sohbet etmekle meşgulseniz, bu işlevi atlamış olabilirsiniz. iOS’ta bir sohbet girdisini sola sürükleyerek, Android’de ise sohbet mesajının üzerinde basılı tutup, üstte beliren Bilgi düğmesine (“i” simgesi) basarak mesajınızın ne zaman iletildiğini ve görüldüğünü öğrenebilirsiniz.

Grup sohbetlerini susturun

WhatsApp’ın en iyi özelliklerinden bir tanesi, arkadaşlarınızı bir araya toplayıp onlarla birlikte sohbet etmenize izin veren grup sohbeti. Ancak ilginizi çok çekmeyen gruplardan gelen uyarılar sizi rahatsız ediyorsa, sessize alma işlevini kullanabilirsiniz. Bunun için grup sohbeti açıkken, Android’de sağ üstteki menü düğmesine, iOS’ta ise Grup adına dokunun ve “Sessiz” seçeneğine dokunun. Uyarıları 8 saat, bir hafta hafta veya bir yıl engellemeniz mümkün. Android’de uyarıları uyarı merkezinde sessizce göstermeye devam edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.