Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Wessi Blazer Ceket Erkek 2019

Farklı kombinler yaratma imkanı sağlayan blazer ceket modelleri, erkeklerin vazgeçilmez giyim parçaları arasında yer alır.

Wessi Blazer Ceket Erkek 2019
Aslan Özdemir
29 Mayıs 2019 13:18

Farklı kombinler yaratma imkanı sağlayan blazer ceket modelleri, erkeklerin vazgeçilmez giyim parçaları arasında yer alır. Seçkin ve şık bir görünüm ortaya çıkaran tasarımlar, dar kesim üzerinden hazırlandığından dolayı mutlaka bedene uyumlu olmalıdır. Karizmatik ve entelektüel bir etki ortaya çıkaran bu ceket modelleri, değişik renklerdeki pantolonlarla daha sportif ölçekli görünüm de sunmaktadır. Ayrıca takım kıyafet olarak kravat, farklı gömlekler ve pantolon üzerinden hem özgür bir tasarım yakalanabilir hem de klasik görünüm elde bırakılmaz.

Hayrettin Kaya

Blazer Ceketler ile Kombin

Dar kesim tasarım üzerinden hazırlandığından dolayı, mutlaka doğru bedenin altında Blazer ceketleri tercih etmek gerekmektedir. Böylece daha şık bir görünüm yakalanabilir; farklı giysilerle özel bir kombin oluşturulabilir. Örneğin kot pantolon çeşitleri dar paça isim üzerinden seçim yapılması daha güzel bir görünüm sağlar. Eğer kumaş pantolon tercih ediliyorsa o zaman dökümlü modellere yönelmek gerekir.

Diğer yandan hangi modeli pantolon olursa olsun mutlaka eğer koyu ise, açık renkli Blazer ceketler üzerinden kombin yaratmak önemlidir. Örneğin bu konuda füme rengi değerlendirilebilir. Diğer yandan gömlek kullanımında lacivert ve beyaz renk üzerinden, blazer ceketlerle daha etkili bir şıklık sağlanmaktadır. Tabii kare çizgili, manşet veya yakası değişik renkler üzerinden hazırlanmış modeller de güzel bir görünüm ortaya çıkarmaktadır.

Blazer Ceketlerle Farklı Aksesuarları Bir Araya Getirme İmkanı

Blazer ceket tercih yapılırken özellikle düğmelere özen gösterilmelidir. Mutlaka kaliteli bir tasarım altında hazırlanmış ve zengin görünen seçenekler ön plana çıkarılmalıdır. İsteğe göre farklı mendiller, kravat ve papyon ile şal seçenekleri arasından tercih yaparak güzel bir görüntü ortaya çıkarılabilir. Tabii tercih edilen çoraplardan pantolon veya gömlek ile farklı sivil kıyafetleri kadar, her biri uyum sağlayacak şekilde tercih edilmelidir. Unutulmamalı ki katılmak istenilen yerin konseptine uygun şekilde güzel bir görüntü için, farklı giyim parçaları her zaman bütün olarak güzel bir görünüm sağlamalıdır.

Uygun Fiyatlarla Geniş Yelpaze Altında Blazer Ceketler

Hem klasik görüntüsü hem de sportif ölçekli tasarımı sayesinde, blazer ceketler dengeli bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Bu konuda geniş bir yelpaze altında farklı renk ve model tasarımlarıyla, birbirinden şık blazer ceket çeşitleri site bünyesinde sizleri bekliyor. Satın almak için tıklayınız: https://www.wessi.com/blazer-ceket

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.