Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

VATANDAŞ ARTIK BİLGİ ALMAK İSTİYOR!

Sinop’un Erfelek İlçesinde, vatandaşların kesintisiz içme suyu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Sinop-Erfelek-Gerze İçme Suyu Hattı Projesi üzerine toplantı düzenlendi.

VATANDAŞ ARTIK BİLGİ ALMAK İSTİYOR!
25 Ocak 2024 15:36

Toplantıya, Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Uzun, DSİ. Samsun Bölge Müdürü Murat Şerbetçi ve heyeti, DSİ. Ankara Genel Müdürlük yetkilileri, Sinop DSİ. Bölge Müdürü Göktuğ Yılmaz, Sinop İl Özel İdaresi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürü Gürdal Erdal, Sinop Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürü Turgut Sipahi, İlçe Özel İdare Müdür V. Mustafa Demirsöz ve 100. Yıl içme suyu grubu başkanları katıldı. Toplantıda, vatandaşların kesintisiz içme suyu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için projeler değerlendirildi.

Düzenlenen toplantı ardından herhangi bir bilgi paylaşımı yapılamaması kamuoyunda merak uyandırdı. Vatandaşlar atılan adımların ve alınan kararların bildirilmesini isteyerek; “Geçtiğimiz günlerde Sinop Valisi gerekli adımların atıldığını ve gerekli kurumlara talimatların verildiğini söylemişti. Ancak aradan zaman geçti. Hala daha vatandaşa anlatılan bir şey yok. Dün Erfelek’te de birçok katılımcıyla Sinop için son derece önemli olan su konusunda toplantı düzenlendi. Bizler vatandaş olarak merak ediyoruz. Alınan kararlar neler? Bu yaz da su sıkıntısı yaşayacak mıyız? Bunları bizlere bildirin. Yazın sıcağında bidonlarla su taşımanın ne demek olduğunu bizler biliyoruz. Artık bir açıklama yapılsın. Sayın Valiyi ilin en yetkilisi ve mülki amiri olarak detaylı bir şekilde kamuoyuna duyurmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.