Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ÜNLÜTÜRK; “VATANDAŞLARIN KENTLE İLGİLİ BEKLENTİLERİ VAR”

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk; “Sinoplu’nun yıllardır yerine getirilmemiş istekleri talepleri var.” dedi.

ÜNLÜTÜRK; “VATANDAŞLARIN KENTLE İLGİLİ BEKLENTİLERİ VAR”
7 Şubat 2024 14:36

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ünlütürk, seçim çalışmaları kapsamında, Atatürk Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerinde, seçilmesi durumunda, kentin talihini de tarihini de değiştireceğini vurguladı. Esnaflarla fikir alışverişinde bulunan Ünlütürk, kent için hayalleri olduğunu bunu hep birlikte gerçekleştirebileceklerini belirtti. Esnafların yaşadıkları zorlukları, öneri ve beklentileri hakkında görüşlerini aldı. Sinop’u yaşanabilir bir şehir haline getirme için iş birliği çağrısında bulunan Ünlütürk, esnafların yanı sıra mahalle sakinleriyle de buluştu.

Ziyaretleri ardından açıklama yapan Başkan Adayı Ünlütürk; “Bugün, Atatürk Caddesi’nde esnaflarımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik. Sinop’un nabzını tutarak, sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Atatürk Caddesi esnafımızın iş yerlerini ziyaret ederek, onların karşılaştığı zorlukları, öneri ve beklentilerini öğrendik. Esnaflarımızla bir araya gelip, samimi sohbetler gerçekleştirdik. Atatürk Caddesi’nde mahalle sakinlerimizle de bir araya gelip, mahallemizin güzellikleri ve karşılaştıkları sorunlar hakkında konuştuk. Sinop’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için iş birliği çağrısında bulunduk. Sinop’un her mahallesindeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunları dinlemeye ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Öte yandan Ünlütürk’ün ziyaretlerine, İYİ Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Başağaoğlu ve partililerde eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.