Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Açık
Sinop
19°C
Açık
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM!

Sinop Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde öğrencilerimize yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim” konulu seminer verildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM!
12 Mart 2024 11:06

Sinop Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Evlilik Öncesi Eğitim” semineri, öğrencilere değerli bilgiler sunarak sağlıklı aile ilişkilerine katkıda bulundu.

Seminerde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları, öğrencilere evlilik öncesi süreçte dikkat edilmesi gereken önemli noktaları paylaştı. Sağlıklı bir aile kurmanın temel unsurları, iletişim becerileri, sorun çözme yöntemleri ve birbirlerine olan saygı gibi konular üzerinde durularak, öğrencilere evlilik hayatında bilinçli adımlar atmaları konusunda rehberlik yapıldı.

Bu tür etkinlikler, öğrencilere evlilik öncesi dönemde karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkma konusunda önemli bilgiler sağlayarak, gelecekte sağlıklı ve mutlu aileler kurmalarına yardımcı olmakta. Düzenlenen bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.