Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Twitter ve Facebook Kapatıldı mı?

Ankara’da meydana gelen patlama sonrasında akşam saatlerinde sosyal paylaşım sitelerine girişler yavaşladı. Hatta kimi zaman girilemeyen sosyal sitelere erişimler neden bu şekilde oldu.

Twitter ve Facebook Kapatıldı mı?
17 Şubat 2016 23:14

Twitter ve Facebook Kapatıldı mı?

Ankara’da yapılan terör saldırısı sonrasında sosyal medya erişimleri yavaşladı. Kendini hemen gösteren ve kimi zaman sitelerin ulaşımına kapatılması ise yaşanan terör saldırı ili bir alakası olup olmadığı sorularını akla getirdi.

 

Ankara’da Patlama sonrasında Valilik tarafından yapılan açıklama içinde 10 kişinin hayatını kaybettiği diğer yaralıların hastanelere kaldırıldığı, ağır yaralı vatandaşların durumlarının netleştiğinde kesin bir bildirim yapılacağı belirtildi.

Sosyal Medyalar Neden Yavaşladı

 

Yapılan birçok farklı yorumlar arasında ise internet sitelerinin yavaşlatılmasının mümkün olduğu, bunun yönteminin ise bant genişliğinin birkaç tuşla daraltılması ile yapılabileceği bildirildi. Esas merak konusu olan ise patlama sonrasında yavaşlatılan sosyal medya ağlarının neden hızlı girişimler için engellendiği sorusu oldu.

 

TERÖR SALDIRISI BİRÇOK ÜLKEDE HEMEN ALT YAZI OLARAK GEÇTİ

Dünya gazetelerinin önemli isimleri arasında gelen birçok haber ajansının kendi internet sitelerinden ilk manşetten verdiği Ankara’da ki terör saldırısını büyük yankı buldu. Hain saldırı için yapılacak olan gezisini iptal eden Başbakan Davutoğlu, bütün bakanlarını bir araya topladığı belirtiliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.