Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

TÜSİYAD’dan BASIN AÇIKLAMASI

Ayancık Kuğuyalısı Mevkiinde bulunan hatalı dalgakıran projesi ne yazık ki can alıyor.

TÜSİYAD’dan BASIN AÇIKLAMASI
Aslan Özdemir
26 Temmuz 2019 14:49

Ayancık Kuğuyalısı Mevkiinde bulunan hatalı dalgakıran projesi ne yazık ki can alıyor.

Hayrettin Kaya

Yetkililerin daha öncede uyarıldığı fakat her hangi bir düzeltmenin yapılmadığı Ayancık Kuğuyalısı mevkiinde bulunan dalgakıran civarında geçtiğimiz günlerde bir kişi  boğularak hayatını kaybetti. Pek çok kişi de hemen hemen her gün  boğulma tehlikesi yaşıyor.

Bu konuda yetkililer tarafından dalgakıranın ivedilikle incelenmesini,  gerekli düzeltmelerin biran önce yapılmasını istiyoruz.İnsan hayatını tehlikeye atan bir projenin olduğu gibi kalması kabul edilemez.

TÜSİYAD olarak bizlerde konunun takipçisi olacağız.Bu vesile ile boğularak yaşamını yitiren vatandaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Boğulmaktan son anda kurtulan ve şuan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren gencimize de acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla

TÜSİYAD

YORUMLAR

  1. Sabri Sarı dedi ki:

    Ne yazık oldu boğulan insanlara, Akp belediye Başkanı Ayhan Ergün,sadece sahili ve plajları katletmek ugruna hem canlarınızı hem de paralarınızı yok etmiştir, Yitip giden canların sorumlusu odur.. yıllarca sahillerinizi katletti ve Ayancık halkı sen kime sordun bu denizi doldururken demedi, akşama kadar dozerleri seyrettiler.. Ayancıkta evlerin arkasındaki plaj yerine geçen yeri doldurmanın ne faydası oldu Ayancık’a? Oraya konulanTaşların ve Kayaların arası gençlerin gizli işler çevirdiği yerler haline geldi.. sabahlara kadar içki içilen sarhoş yuvalarına çevirdiler sahilinizi, Toz toprak içinde bir yol yapıldı, iki palmiye dikildi.. canım Ayancık vasat bir kasabaya döndü.. Tüm Ayancık halkı bundan sorumludur, boğularak ölenlerden sorumludur, İlk önce Doldurulan deniz ve plajlar eski haline getirilmelidir.. uyanın Ayancık halkı, koyun gibi öleceğiniz zamanı beklemeyin.. Kasabanız elden gidiyor. Nerde bu kasabanın önde gelenleri,Aydın insanları?Kahve köşelerinde meyhanelerde karı kız sohbeti yapmak daha mı güzel? Yuh size Orda yaşayan dilsiz korkak millet.