Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiler

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: “5 yabancı futbolcu son anda Türkiye’ye gelmekten vazgeçti.”

Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiler
2 Ağustos 2016 12:48

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, transfer görüşmesi yaptıkları 5 yabancı futbolcunun son anda Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiğini söyledi. İpekoğlu, “Öyle enteresan işler oluyor ki. Bazılarına başka takımların verdiği rakamın iki katını hatta daha fazlasını veriyorsun ama gelmek istemiyorlar” dedi.

 Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan tesiste sürdürüyor. Turuncu beyazlı takım, taktiksel antrenmanların yanı sıra kuvvet ve kondisyon çalışması yaparken, yabancı futbolcuların Türkiye’ye gelmek istememesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.

 Teknik direktör Engin İpekoğlu, transfer görüşmesi yaptıkları 5 yabancı oyuncunun son anda Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiklerini söyledi. Bu durumun büyük sıkıntıya yol açtığını ifade eden İpekoğlu şöyle konuştu:

 “Transferler maalesef gerçekleşmedi. Özellikle sahadaki taktiksel çalışmalarda bir hayli sıkıntı çekiyoruz. Bu durum zaten hazırlık maçlarına da yansıdı. Bir an önce yeni oyuncuların takıma dahil edilmesini arzu ediyoruz, istiyoruz, talep ediyoruz. Şu an önemli olan takımın oluşturulması ve takım olgusunu yerleştirmek. Şu an bunları sağlayabildik mi maalesef sağlayamadık. Bu anlamda biraz sıkıntılıyız.”

 Futbolcuların Türkiye’ye gelmek istemediklerine dikkat çeken İpekoğlu, “Öyle enteresan işler oluyor ki. Gelmek istemeyen oyuncular var. Geliyor, inanılmaz rakamlar talep ediyor. Bazılarına başka takımların verdiği rakamın iki katını hatta daha fazlasını veriyorsun ama gelmek istemiyorlar. Nitekim bu gibi sıkıntılar var. Takıma 4 Ağustos’ta 2 gün izin vereceğiz. İzinin ardından yeni oyuncuların takıma dahil olmasını umut ediyoruz” dedi.

 İpekoğlu, “Yabancı transferlerin gelmemesi durumunda yerli futbolcu alacak mısın?” şeklindeki soruyu ise “Yerli oyuncuda ciddi bir sıkıntı var. Oyuncu yok. İstediğimiz mevkilere bulabileceğimiz kaliteli bir oyuncu yok. Olsa da başkanımızın düşündüğü rakamlar içerisinde değiller. Onun için sıkıntı” diye yanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.