Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Türkeli’ne Değer Katan Proje Hızla Sürüyor

Türkeli-Çatalzeytin sahil yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkeli’ne Değer Katan Proje Hızla Sürüyor
7 Haziran 2017 12:25
Türkeli-Çatalzeytin sahil yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Türkeli ilçesine büyük bir ivme kazandıracak olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda hummalı bir dizi çalışma yürütülüyor. Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in adım adım takip ettiği yol yapım çalışmalarının, en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.
Toplam uzunluğu 17.650 km olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolu, aynı zamanda Türkeli’nin tarihindeki en büyük proje olma özelliğine sahip.
TÜRKELİ-ÇATALZEYTİN YOLU SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Türkeli Çatalzeytin sahil yolu çalışmaları son sürat ilerlerken, Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından yolun son hali ve devam eden yapım çalışmaları kamuoyu ile paylaşıldı.
Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda, deniz doldurma işlemi, asfaltlama, köprü, viyadük ve ve yol yapım çalışmaları hazırlanan video filmi ile saniye saniye görüntülendi.
Türkeli-Çatalzeytin yolunun tüm hızıyla devam ettiğini belirten Maviş, projenin Türkeli’ne değer katacağını ifade etti.
Yolun en kısa sürede hizmete açılmasını planladıklarını dile getiren Maviş, “Türkeli’mizi hak ettiği bir projeyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Yolumuzun tamamlanması ile birlikte Türkeli’miz sosyal ve ekonomik olarak önemli bir ivme kazanıp hak ettiği noktaya gelecektir. Hazırlanan video filmi ile hızla devam eden yol yapım çalışmalarımızı değerli Sinoplu hemşerilerim ve kıymetli basın mensuplarımız ile paylaşmak istedik. Yolumuzun Türkelili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İşte Türkeli’ne değer katan Çatalzeytin-Türkeli sahil yolunun görüntüleri…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.