Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Türk Telekom haftada 2 güne internet veriyor

Türk Telekom haftada tamı tamına 2 gün internet veriyor.

Türk Telekom haftada 2 güne internet veriyor
Aslan Özdemir
22 Şubat 2016 11:39

Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek marka altında bir araya getiren Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük marka birleşmesinin ardından dev bir kampanya başlattı. Attığı son adımla, fiber gücüyle yeni bir dönemi başlatan Türk Telekom, mobil müşterilerine yıl boyunca haftada iki gün cepten internet hediye edecek. Türk Telekom, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik en uygun kampanyaları, sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı bir reklam serisi ile duyuruyor.

Hayrettin Kaya

Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek marka altında bir araya getiren Türk Telekom, fiber gücüyle başlattığı yeni dönemin ardından cep müşterileri için benzersiz bir kampanyaya imza atıyor. Türk Telekom’un cep müşterileri kampanya kapsamında, yıl boyunca haftanın iki günü hediye cepten internet kullanmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Türk Telekom, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun tekliflerini yine sevilen oyuncuların yer aldığı eğlenceli ve samimi bir reklam serisi ile duyuruyor. Serinin ilk filmi olan ‘haftada iki gün bedava cepten internet’ kampanya filminde ünlü oyuncular Cengiz Bozkurt, Erdem Yener ve Ömür Arpacı rol aldı. Filmde, Türk Telekom’un büyük kampanyası karşısında şaşkınlık yaşayan bayi çalışanlarının, müşterinin taleplerine yönelik geliştirdiği yüzeysel çözümler anlatılıyor. Reklam serisi önümüzdeki günlerde farklı hikayeler ve tekliflerle devam edecek.

Müşterilerin cepten internet kullanımında data paketi ihtiyaçlarının arttığını belirten Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk şunları söyledi:

“Birbirinden farklı ihtiyaçları ve beklentileri olan her bir müşterimizin iletişim ve eğlence ihtiyacına en güçlü ve en doğru şekilde cevap vermek üzere çalışıyoruz. 1 Nisan’da 4.5G’nin kullanıma sunulmasından sonra hız deneyiminin artmasıyla birlikte müşterilerimizin data kullanımının daha büyük bir ivmeyle artacağını öngörüyoruz. Müşterilerimizin bu ihtiyacını dikkate alarak hayata geçirdiğimiz kampanyamızla Türkiye’de bir ilke imza atarak yılsonuna kadar haftada iki gün cepten interneti ücretsiz olarak sunuyoruz. Kampanyamızı tanıtmak amacıyla hazırladığımız reklam filmimizde Türkiye’nin çok sevilen ünlü oyuncuları ile birlikte ‘yol boyu değil yıl boyu’ hediye internet verdiğimizi vurguluyoruz. Türk Telekom olarak, bireysel müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve zenginleştirecek çözümlerimizi çok sevilen bu üçlüye has eğlenceli bir dille yıl boyunca anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası (Avea) Nasıl Yapılır?

Türk Telekom’in mevcut kurumsal abone iseniz, Türk Telekom Çağrı Merkezi’ni (444 0 375) arayarak İşyerim NETLİMİTSİZ Başlangıç veya daha üst paketlere geçebilirsiniz.

Eğer Türk Telekom’in bireysel abone iseniz, firma olduğunuzu belirtir ilgili belgelerinizle birlikte en yakın Türk Telekom Ofisi’ne ya da Türk Telekom Bayii’ne gidip İşyerim NETLİMİTSİZ paketlerine geçişinizi yapabilirsiniz.

Dilerseniz diğer operatördeki hatlarınızı Türk Telekom’a taşıyarak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Eğer halihazırda Türk Telekom kurumsal müşterisi iseniz alacağınız yeni hatlarla kampanyaya dahil olabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.