Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Tuğçe Tayfur’un Bir Erkek Bebeği Oldu

Ferdi Tayfur’un kızı olarak tanınan Tuğçe Tayfur, bu sabah saatlerinde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Çiftin oğullarına Taner Efe adını verdiği öğrenildi.

Tuğçe Tayfur’un Bir Erkek Bebeği Oldu
Aslan Özdemir
8 Ekim 2016 19:50

Ülkemizin efsanevi seslerinden bir olan Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır’ın kızı olarak tanınan Tuğçe Tayfur’un anne olduğu öğrenildi. Ünlü sanatçılar, seneler geçmesinin ardından torunları için bir araya gelmesi de dikkat çekti.

Hayrettin Kaya

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı olarak tanınan Tuğçe Tayfur’un anne olduğu öğrenildi. Bu sabah vakitlerinde bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği öğrenilen Tuğçe Tayfur’un eşiyle beraber oğullarına Taner Efe adını verdikleri ifade edildi.

Tuğçe Tayfur’un oğlu oldu!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un ünlü oyuncu Necla Nazır ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, Instagram hesabı üzerinden ailesiyle beraber yer almış olduğu fotoğrafı ”Hoşgeldin oğlum..Anasının kuzusu Taner Efe” notuyla kendisini takip eden takipçileriyle paylaştı.

Yıllar sonra torunları için aynı karedeler!

İlişkilerini olaylı bir biçimde noktalanan oyuncu Necla Nazır ile ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un seneler geçmesinin ardından torunları için bir araya gelmesi de en dikkat çekici olaylardan biri oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.